Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Dachshund adult 2,5 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Eukanuba Dachshund adult 2,5 kg

Eukanuba Dachshund adult 2,5 kg

11,86 - 22,01
Bestel nu direct voor € 11,86

Eukanuba Dachshund adult hondenvoeris voeding voor de Teckel, Welsh Corgis, Petit Basset Grifon Vandéen en Dandie Dinmont Terrier.  * Met veel eiwitten * Voor een optimale gezondheid * Gemaakt door experts (Brekz.nl)

Ook bij een ras zoals de teckel, met zijn unieke lichaamsbouw en houding, kan de soort voeding, die de hond krijgt het leven van de hond danig beïnvloeden. Eukanuba Breed Dachshund hondenvoer bevat als hoofdproteïnebron hoogwaardige dierlijke proteïne uit kip, lam en eieren. De speciaal op de behoeftes van teckels aangepaste receptuur is het resultaat van jarenlang onderzoek en biedt meer dan alleen het voldoen aan de dagelijkse voedingsbehoeftes. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Teckel, Welsh Corgis, Petit Basset Grifon Vandéen en Dandie Dinmont Terrier. 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Chondriotin sulfaat en glucosamine bevordert de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Goed voor het afweersysteem dankzij de klinisch bewezen anti-oxidanten, vitamine E en Beta-caroteen. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Dit hondenvoer van eukanuba biedt een complete diervoeding voor volwassen teckels. tevens is dit voer geschikt voor welsh corgis, petit basset griffon vendeens en dandie dinmont terriërs, aangezien die dezelfde voedingsbehoeften hebben. eukanuba teckel is een complete en uitgebalanceerde dagelijkse voeding die de gewrichten soepel en het gewicht op peil helpt te houden en die zo de algehele gezondheid ten goede komt.analytische bestanddelen:eiwit: 25,0%vetgehalte: 16,0%omega-6-vetzuren: 2,60%omega-3-vetzuren: 0,35%ruwe as: 7,30%ruwe celstof: 2,50%calcium: 1,25%fosfor: 0,95% (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Adult Dachshund - Teckel 2,5 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor teckels (ook ideaal voor Welsh corgi’s, petit basset griffon vendéens en Dandie Dinmont-terriërs) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden en heeft een speciaal afgestemde hoeveelheid L-carnitine om jouw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanubabiedt expertise op het gebied van voeding met iedere hap. * Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtine. * Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255122090
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dachshund adult hondenvoer 2,5 kg
€ 14,81
Eukanuba Dachshund adult hondenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg Teckel Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 16,98
2,5kg Teckel Eukanuba Breed Specific Hondenvoer bestellen
EUK DOG TECKEL 2,5KG 00001
€ 18,48
EUK DOG TECKEL 2,5KG 00001 bestellen
Eukanuba Dachshund/Teckel - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 22,01
Eukanuba Dachshund/Teckel - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dachshund/Teckel - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 22,01
Eukanuba Dachshund/Teckel - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Dachshund - Teckel 2,5 kg
€ 25,01
Eukanuba Dog Adult Dachshund - Teckel 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: