Eukanuba Adult Performance Working & Endurance 15 kg

Eukanuba Adult Performance Working & Endurance 15 kg

46,13 - 61,01
Bestel nu direct voor € 46,13

Eukanuba Daily Care Adult Working & Endurance - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Wie hard werkt, heeft veel energie nodig! Daarom is voor zeer actieve werkhonden een bijzonder voer aan te bevelen. De hoge behoefte aan energie en voedingsstoffen wordt dan maximaal beantwoord. Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult is speciaal hiervoor ontwikkeld. Het droogvoer heeft een hoog eiwit- en vetgehalte en is dankzij zijn evenwichtige receptuur geschikt voor de dagelijkse voeding van werkhonden alsmede voor drachtige en zogende honden. Het hondenvoer wordt met veel kip bereid. Dit is een hoogwaardige bron van eiwitten die nodig zijn voor het behoud van de spiermassa. Nog een voordeel: Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult bestaat uit speciaal gevormde brokken die de tandreiniging kunnen ondersteunen. Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult in één oogopslag: Premium droogvoer voor volwassen honden van alle rassen en gewichtsklassen Extra rijk aan voedingsstoffen: ideaal voor zeer actieve werkhonden met hoge behoefte aan energie en voedingsstoffen. Ook geschikt voor drachtige en zogende honden Rijk aan kip: smaakvolle en hoogwaardige eiwitbron, ondersteunt het behoud van de spiermassa Hoog vet- en eiwitgehalte: bevat 30% eiwitten en 20% vet, goede energiebron Met omega-vetzuren: bevat omega 3 en 6, kan huid en vacht ondersteunen Speciale brokvorm: het DentaDefense-systeem kan de tandreiniging bevorderen 100% compleet en evenwichtig: ontwikkeld als compleetvoer voor iedere dag, geschikt voor honden van alle rassen en gewichtsklassen Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's Hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Eukanuba Adult Performance Working & Endurance is een volledig diervoeder voor werkende honden. Het bevordert het uithoudingsvermogen zodat de hond beter en langer het werk kan volhouden. * Meer eiwitten en vetten voor extra energie * Rijk aan Omega-3 * Ideaal voor o.a. Politiehonden, jachthonden, reddingshonden enz. (Brekz.nl)

Eukanuba Premium Performance voeding is geschikt voor actieve honden die topprestaties leveren. De voeding geeft atletische en actieve honden de juiste energie, zodat ze topprestaties kunnen leveren bij alles wat ze doen. Beschikbaar als Jogging & Agility en Working & Endurance. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Adult Werkhonden en Uithoudingsvermogen 15 kgEukanuba Premium Performance Working&Endurance is speciaal samengesteld voor werkhonden die veel tijd buiten doorbrengen en gedurende langere tijd waakzaam en actief moeten zijn.Ondersteunt tuig-, patrouille- of reddingshonden bij het leveren van topprestaties met het hoogste gehalte aan eiwit en vet. Zo kunnen ze sterke, soepele spieren ontwikkelen en zijn ze klaar voor elke uitdaging.Eukanuba Premium Performance Working&Endurance wordt ook aanbevolen voor drachtige of zogende teven om sterk te blijven en hun puppy’s optimaal te verzorgen. * De hoogste gehaltes aan eiwit (30%) en vet (20%) voor een topprestatie (voor de volwassen hond). * Aanbevolen voor drachtige en zogende teven. * Bevordert het reukvermogen. * Dierlijk eiwit ter ondersteuning van soepele spieren * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met klinisch bewezen antioxidanten (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121345; 19014135912
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Daily Care Adult Working & Endurance - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,13
Eukanuba Daily Care Adult Working & Endurance - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Eukanuba Working & Endurance Kip - Hond - Droogvoer - 15 kg
€ 46,96
Eukanuba Working & Endurance Kip - Hond - Droogvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Working & Endurance Kip - Hond - Droogvoer - 15 kg
€ 46,96
Eukanuba Working & Endurance Kip - Hond - Droogvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Daily Care Working & Endurance Adult Hondenvoer - 15 kg
€ 47,99
Eukanuba Daily Care Working & Endurance Adult Hondenvoer - 15 kg bestellen
Eukanuba Adult Performance Working & Endurance hondenvoer 15 kg
€ 50,95
Eukanuba Adult Performance Working & Endurance hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Performance Work/Endur. 15 kg
€ 60,45
Eukanuba Dog Performance Work/Endur. 15 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Werkhonden en Uithoudingsvermogen 15 kg
€ 61,01
Eukanuba Dog Adult Werkhonden en Uithoudingsvermogen 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: