Home > Hondenvoer > Dog Chow > Dog Chow Adult Sensitive 14 kg
vrijdag, 03 december 2021
Dog Chow Adult Sensitive 14 kg

Dog Chow Adult Sensitive 14 kg

32,99 - 47,19
Bestel nu direct voor € 32,99

Dog Chow Adult Sensitive Zalm is voor honden met sensibele huid en spijsvertering ontwikkeld. Het voer bevat een speciale huid-, vacht- en spijsverteringsformule. Het aandeel zalm kan daarbij de spijsvertering ondersteunen, is licht verteerbaar en zeer smakelijk. De in de zalm aanwezige Omega-3- en Omega-6-vetzuren kunnen de glans van de vacht en de gezondheid van de huid bevorderen. Tevens bevat Dog Chow Adult Sensitive zalm vitamine E, dat het immuunsysteem dient te ondersteunen. Het bestrijdt vrije radicalen en kan de natuurlijke weerstand van je hond versterken. Een bijzonder ingrediënt in dit voer is chicorée, dat rijk aan prebiotisch inuline is. Dit kan de darmgezondheid van de hond en de opbouw van positieve bacteriën in de darm kan ondersteunen. De afzonderlijke brokjes van het droogvoer hebben twee verschillende vormen. Deze dienen de hond tot kauwen aan te sporen en kunnen gelijktijdig bijdragen aan de mondhygiëne. Dog Chow Adult Sensitive Zalm in één oogopslag: Voer uit 100% zalm (droogvoer) voor honden met sensibele huid en spijsvertering Met zalm: licht verteerbaar en verdraagbaar, bron van waardevolle vetzuren Omega-3- en Omega-6-vetzuren: kunnen voor een glanzende vacht en een gezonde huid zorgen Met vitamine E: ondersteunt het immuunsysteem, bestrijdt vrije radicalen en kan de natuurlijke weerstand bevorderen Met chicorée: bevat prebiotisch inuline en kan de opbouw van positieve bacteriën in de darm ondersteunen 2 brokjes-vormen: dienen om tot kauwen aan te sporen en bij te dragen aan de mondhygiëne (Zooplus.nl)

Dog Chow Hondenvoer Adult Sensitive Zalm&RijstNet als een mens kan ook je hond gevoeliger zijn voor bepaalde ingrediënten. Dog Chow Adult Sensitive is speciaal samengesteld voor honden met een iets gevoeligere maag om elke dag een gezonde spijsvertering te helpen ondersteunen. De voordelen van Dog Chow Adult Sensitive: * Het houdt de huid en vacht in goede conditie * Ondersteunt de spijsvertering * Het ondersteunt de weerstand (Plein.nl)

Speciaal ontwikkeld voor volwassen, gevoelige honden. rijk aan vlees met zalm als natuurlijke eiwitbron en uitgebalanceerd met rijst, maakt dit de volledige voeding voor gevoelige, volwassen honden. het is samengesteld met de juiste balans van voedingswaarden voor de botten, gewrichten en tanden van een volwassen hond en om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, olien en vetten, plantaardige bijproducten, vis en visbijproducten, mineralen, groenten .analyse: ruw eiwit: 25% ruwe as: 7.0% ruw vet: 14.0% ruwe vezel: 3,0% calcium: 1.2% fosfor: 0.9% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613034488244
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14kg Adult Sensitive Zalm Dog Chow Hondenvoer
€ 33,98
14kg Adult Sensitive Zalm Dog Chow Hondenvoer bestellen
Dog Chow Hondenvoer Adult Sensitive Zalm&Rijst 14 kg
€ 46,25
Dog Chow Hondenvoer Adult Sensitive Zalm&Rijst 14 kg bestellen
DC DOG SENSITIVE SALMON 14KG 00001
€ 51,18
DC DOG SENSITIVE SALMON 14KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: