Smilla Kitten “The Garfield Movie”

Kip
: 5/5
(17)

Probeer het nu en win prijzen! Als je een Garfield special edition koopt, doe je automatisch mee aan onze wedstrijd. Meer informatie over de prijzen vind je hier!

Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Smilla Kitten “The Garfield Movie”
Kies je artikel
Kip1989015.0
€ 0,99
€ 0,83 / kg

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Smilla Kitten “The Garfield Movie” - Kip
Smilla Adult Gevogeltepannetje “The Garfield Movie” - Mals gevogelte met gevogeltehart
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Smilla Kitten “The Garfield Movie”

- Kip

€ 0,99
€ 0,83 / kg

Productbeschrijving

Probeer het nu en win prijzen! Als je een Garfield special edition koopt, doe je automatisch mee aan onze wedstrijd. Meer informatie over de prijzen vind je hier!

Smilla Kitten is een compleetvoer op basis van smakelijke kip met een graanvrije receptuur voor opgroeiende kittens tot 12 maanden. Belangrijke vitaminen, calcium en waardevolle taurine zorgen voor een perfecte start van het kattenleven!

De beste, zorgvuldig geselecteerde fijne kip wordt eerst koudgevuld en daarna zachtjes gegaard. Hierdoor blijven de heerlijke, natuurlijke vleessmaak en waardevolle ingrediënten zoveel mogelijk behouden.

De toevoeging van belangrijke vitaminen, mineralen en taurine zorgt voor een goede start van het leven van je kat. Smilla Kitten is aangepast aan de hogere energiebehoefte van jonge katten, omdat ze veel bewegen en graag ravotten. Het hoge gehalte aan dierlijke eiwitten is geschikt voor de voedingsbehoeften van opgroeiende kittens. Smilla Kitten natvoer is gemaakt van een graanvrije receptuur, zonder toegevoegde suikers en vrij van soja.

De voordelen van Smilla gevogeltepannetje op een rij:

  • Graanvrij recept
  • Met vitaminen en mineralen: Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten, vitamine E kan de afweer van het lichaam ondersteunen, vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
  • Met taurine: kan het natuurlijke gezichtsvermogen en de hartfunctie ondersteunen
  • Ideale calcium-fosfor verhouding: Calcium is nodig voor het behoud van normale botten en tanden en kan daarom de groei van je jonge kat ondersteunen.
  • Hoog eiwitgehalte
  • Voorzichtige verwerking: De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden eerst koud gevuld en daarna voorzichtig gekookt. Hierdoor blijft de natuurlijke en heerlijke smaak behouden.
  • Geen toegevoegde suiker of smaakversterkers

De Garfield special edition bestaat uit kip.

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen

Compleetvoer voor opgroeiende kittens

Vlees en dierlijke bijproducten (20% gevogelte, 20% kip), mineralen.

Toevoegingsmiddelen per kg:

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat 1,4 mg, taurine 1.500 mg


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit10.9 %
ruw vet6.5 %
ruwe vezel0.3 %
ruwe as2.5 %
vocht79.0 %

Dosering

Voedingsaanbeveling:

De aangegeven voederhoeveelheden zijn richtlijnen en moeten worden aangepast aan de individuele behoeften om een optimaal lichaamsgewicht te behouden. Altijd vers water geven.

Na opening koel bewaren. Voer bij kamertemperatuur.

Energie per 100 g: ME (FEDIAF, 2021) 413 kJ / 99 kcal.

 

 

 

Portie in g

Leeftijd kitten (maanden)

Gewicht (kg)

min

max

2 1

250

255

3 1,5

265

335

4 2

280

325

5 2,5

330

375

6 3

370

245

8 3,3

395

450

10-12 3,8-4,0     370     385

De gegeven hoeveelheden voedsel zijn richtlijnen en moeten worden aangepast aan individuele behoeften; vraag het je dierenarts als je twijfelt.

Weeg kittens regelmatig.

 
 

Reviews

Klantenfoto's

Smilla Kitten “The Garfield Movie”

Productreviews

09-08-23|Nathalie
: 5/5
Perfect
Mijn kitten krijgt dit vanaf dag 1 dat hij gecombineerd met smilla Natvoer. Groeit goed , glimmende vacht . Geen diarree en/of braken . Aanrader .
10-03-23|Michelle
: 5/5
Gewoon lekker
Kittens en zwangere/zoogende moeder vind dit heerlijk. Ben er meer tevreden mee dan Royal Canin. Prijs is beter, en de kwaliteit is goed. Ze stinken nu ook niet meer zo na de toilet bezoek.
11-04-22|Fidan
: 5/5
Super
Mijn katten eten het sinds ze kittens zijn. Geen problemen, eten er met gemak van en vinden het heerlijk!
07-04-22|Nadia
: 5/5
Goed kitrenvoer zonder kleurstoffen
Mijn 2 kittens zijn nu bijna een jaar. Zij vinden dit voer heerlijk . Zonder al die kleurstoffen. Ze zijn er op groot geworden en onze poemi die een klein ziek kitten was met allerlei kwaaltjes is nu een mooie grote stevige later aan het worden .hij eet niets anders want dan gooit die het uit het bakje .. Nooit diarree of van overgegeven in tegenstelling tot andere duur merkvoer .
22-04-17|Robin
: 5/5
lekker voor de katten
de katten smullen hier enorm van! vinden het enorm lekker
24-11-15|Atje
: 5/5
Goed voer voor een mooie prijs.
Dit is voer wat ze graag eten. Ik kan het weten want ik heb er 6 rondlopen. En het fijne is dat als je het per 10 kg koopt heb je dit voer voor een hele mooie prijs.
30-09-14
: 5/5
Mooie vacht, goede ontlasting, vrolijke gezonde kitten!
Wij zijn na het ophalen van onze kitten (13 weken) direct gestart met dit voer. En nooit problemen. Kitten heeft een prachtige vacht en goede ontlasting. Eet het graag en stinkt niet. Erg tevreden!
13-09-14|m.
: 5/5
zijn er dol op
onze kittens zijn er allemaal dol op en groeien goed. Geen last van diarree, ook niet tijdens de overschakeling van voer. een echte aanrader.
21-08-14|Renata
: 5/5
Voor de kittens lekkerder dan RC
Ik gaf onze kittens eerst Royal Canin, dat vonden ze ook lekker maar toen ook eens Smilla kittens geprobeerd omdat het toch een stuk goedkoper is. Eerst gemengd met RC en daarna de Smilla alleen. Nu had ik nog een beetje RC over en wou ze dit geven, daar waren ze ineens toch niet meer zo happig op en gingen ze het adult voer van de grote poezen eten.. Geurhinder van de kattenbak wat ik hier lees, heb ik niet. Ook geen klachten van diarree oid. Voor mij dus een goed voer en nog eens een stuk voordeliger dan RC.
03-02-14|laureen
: 5/5
smaakt naar meer
Ik gaf mijn 2 kittens altijd whiskas/felix junior. Maar ik dacht ik probeer die Smilla Kitten Pakket. Een bakje whiskas een bakje smilla, whiskas word volledig genegeerd en smilla is als eerste op. Dus ik moet weer een voorraad inslaan want het zakje is al op. Wat betreft ontlasting qua geur/stank wat ik zoal bij de reacties lees die van mij hebben nergens last van.
28-04-13|Larissa
: 5/5
prima
Mijn kitten vindt het heerlijk. De ontlasting stinkt wel, maar dit is bij andere voer merken ook het geval.
27-08-11
: 5/5
Smullen maar
Onze 2 kittens kregen eerst ander voer maar daar hadden ze vaak diarree van. Overgestapt op Smilla kitten en het probleem was binnen 2 dagen opgelost. Als ik de zak tevoorschijn haal kunnen ze niet meer wachten, zo lekker vinden ze het. De geur vind ik prima en ik vind de stank in de kattenbak juist erg verminderd. Zo zie je maar weer..smaken verschillen!
10-08-11|sanne
: 5/5
poezen zijn er dol op
ik heb al veel soorten korrels gebruikt maar deze vinden mijn poezen super,je moet ze zien smullen....
04-08-11|Mazzelaar
: 5/5
Tevreden
Mijn 4 kittens eten het voer erg graag. Ze groeien goed en zien er gezond uit. Als ze oud genoeg zijn over op de adult versie hebben we ook nog keuze uit verschillende smaken.
21-02-11|Mirjam van Zon
: 5/5
Goed voer!
Voor onze katten heb ik Smilla gekocht. Ik was onbekend met het merk, maar het bevalt me super goed. Wij hebben twee katten en hun vacht ziet er echt heel schitterend uit, vooral van onze zwart/witte kat. De vacht glimt helemaal en wij krijgen ook heel vaak te horen dat ze er zo goed uit ziet. De katten eten het voer ook erg graag, zelfs zo graag dat wij moeten waken dat ze geen overgewicht krijgen. Daarom houden wij de maatbeker goed in de gaten. Wij zijn zeer tevreden over dit voer.
22-10-10|Mirjam
: 5/5
Heel tevreden
Onze poes en kater krijgen sinds een half jaar Smilla en het bevalt super! Ze vinden het heerlijk en de vachten zien er echt heel mooi uit, heel mooi glimmend. Ik kan ook beamen dat de kattenbak aanzienlijk minder stinkt. Kortom, supertevreden
01-06-10|Mirjam
: 5/5
Mijn kittens die smullen ervan
Mijn kittens vinden dit voer heerlijk. Ze hebben een mooie glanzende vacht,onlasting stinkt niet. Mijn kittens krijgen alleen in het weekend nat voer. Als ze 1 jaar zijn ga ik over op smilla beauty.