Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer

1,5 kg
: 5/5
(11)
Royal Canin hondenvoer voor Maltezer, geschikt v.a. 10 maanden, met olie en biotine voor mooie vacht, ondersteunt de gezondheid van het gebit, met waardevolle voedingsstoffen voor perfecte acceptatie.Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
Royal Canin Maltezer Adult - Hondenvoer
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen
Kies je artikel
€ 16,49
€ 10,99 / kg
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Productbeschrijving

Royal Canin hondenvoer voor Maltezer, geschikt v.a. 10 maanden, met olie en biotine voor mooie vacht, ondersteunt de gezondheid van het gebit, met waardevolle voedingsstoffen voor perfecte acceptatie.

Zijn levendigheid, aanhankelijkheid en hoge intelligentie maken de Maltezer tot een geweldige gezelschapshond. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Maltezer belangrijk. Ongeacht welke leeftijd je hond heeft, hij heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. Royal Canin® Maltezer Adult is geschikt voor Maltezers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Maltezer in het achterhoofd.

Ter ondersteuning van zijn gezonde huid en om zijn witte gladde en zijdeachtige vacht vlekkeloos te houden, is een dagelijkse borstelbeurt onmisbaar. Toch is een goede voeding essentieel voor het behoud van de gezondheid van de huid en vacht. Daarom bevat Royal Canin® Maltezer Adult een exclusieve combinatie van voedingsstoffen, die bijdraagt aan de gezondheid van de mooie lange en zijdeachtige vacht van jouw Maltezer. De voeding is verrijkt met de Omega-3 vetzuren EPA & DHA, en met bernagie olie.

Maltezers hebben een neus voor kwaliteit en kunnen zeer kieskeurig zijn als het gaat om hun voeding. Zij hebben een voorkeur voor een bijzonder smakelijke voeding. Royal Canin® Maltezer Adult bevat daarom een combinatie van aroma’s die zelfs de meest kieskeurige eter tevreden zal stellen. Zelfs jouw Maltezer zal deze niet kunnen weerstaan!

Daarnaast helpt Royal Canin® Maltezer Adult de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen dankzij voedingsstoffen die de gezonde spijsvertering helpen te ondersteunen. De Maltezer heeft fijn gevormde kaken en sterke brede tanden. Het is belangrijk dat de voeding van jouw hond de gezondheid van zijn gebit ondersteunt. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpt Royal Canin® Maltezer Adult de vorming van tandsteen te vertragen.

Royal Canin Maltezer Adult in één oogopslag:
  • Droogvoer voor volwassen Maltezers vanaf de 10e maand
     
Voor een vitaal hondenleven
Het recept is afgestemd op je Maltezer en kan een mooie vacht, verminderde ontlastingsgeur en een hoge acceptatie bevorderen.
Op maat gemaakte brok
De brokken zijn aangepast aan de smalle kaak en de brede tanden van je Maltezer, het vergemakkelijkt de absorptie en stimuleert het te kauwen.
  • Gezonde huid en glanzende vacht: Bernagie-olie, geselecteerde aminozuren en gezonde vetzuren kunnen een gezonde huid en glanzende vacht bevorderen
  • Vermindering van ontlastingsgeur: geselecteerde voedingsstoffen kunnen een optimale spijsvertering, verminderde ontlastingsgeur en minder ontlasting bevorderen
  • Evenwichte darmflora: goed verteerbare L.I.P.-eiwitten kunnen bijdragen aan een evenwichtige darmflora
  • Gezonde botten: Glucosamine en Chondroïtine kunnen de gezondheid van botten en gewrichten bevorderen
  • Hoogste acceptatie: hoogwaardige voedingsstoffen en goede smaak zorgen voor de hoogste acceptatie, zelfs bij kieskeurige Maltezen

Bijpassend natvoer voor Royal Canin Maltezer Adult:
Royal Canin kwaliteitsbelofte
Alle Royal Canin-producten ondergaan uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voerkwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van jouw hond. Dit betekent dat je met Royal Canin Maltezer Adult jouw hond een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit kunt bieden.

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling
Rijst, gedroogd gevogelte-eiwit, maïs, dierlijk vet, tarwe, gedroogd varkenseiwit*, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwegluten*, cichoreipulp, sojaolie, mineralen, gistproducten, visolie, fructo-oligo-sacchariden, Schizochytrium sp. algenolie (bron van DHA), bernagieolie (0,1%), goudsbloemmeel, glucosamine uit fermentatie, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine). 
* L.I.P.: Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Analytische ingrediënten:
Pentanatriumtrifosfaat (0,35%).

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (30.000 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (43 mg/kg), E2 [jodium] (4,3 mg/kg), E4 [koper] (13 mg/kg), E5 [mangaan] (56 mg/kg), E6 [zink] (139 mg/kg), E8 [selenium] (0,09 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (5 g/kg).

Conserveringsmiddelen:
Antioxidanten.

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit24.0 %
ruw vet18.0 %
ruwe vezel1.4 %
ruwe as6.2 %
vitamine B8 (biotine)3.2 mg
omega-3-vetzuren0.7 %
omega-6-vetzuren3.9 %
EPA + DHA vetzuren0.25 %

Dosering

Voedingsadvies
Royal Canin Breed Maltezer Adult is een compleetvoer voor honden.
 
Gewicht van de hond Verminderde activiteit Gemiddelde activiteit Verhoogde activiteit
2 kg 40 g 46 g 52 g
3 kg 54 g 62 g 71 g
4 kg 67 g 77 g 88 g

De aangegeven hoeveelheden zijn slechts richtlijnen en moeten worden aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van de hond.

 

Reviews

Klantenfoto's

https://media.zooplus.com/media/cpp/012024/31/6864203233815729004/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/012024/6/3860530896619552660/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/122023/5/1923641039922140557/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/122023/5/8392776874575829849/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/092022/17/7709623979331900310/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/122021/24/1780260333831632913/w50.jpg
Bekijk alle foto's

Productreviews

18-12-21|Ineke Eekhof-Pont
: 5/5
Heel goed
Mijn mini maltezer is een moeilijk eter en sloeg een maaltijd over en soms wel een dag Maltezers zijn nogal kieskeurige eters Dit voer is smakelijk en hij eet nu zijn voerbakje leeg Voor hem nooit meer wat anders!
13-06-21|Kizzy
: 5/5
Wooow
Mijn maltezer hondje is een zeer kieskeurige eter. Deze brokjes eet ze met veel smaak en plezier op.
14-11-19
: 5/5
Lekker
Ik koop verschillend hondenvoer voor mijn maltezer maar dit zijn toch zijn lievelingskorrels.
17-03-19
: 5/5
Al 11 jaar en nog steeds goed bezig!
Mijn hondje krijgt dit voer al 11 jaar lang. Ze haalt haar neus op voor vele andere soorten droogvoer en krijgt met zulk voer meestal ook problemen met de ontlasting. Ze is wel dol op dit voer en ze heeft geen ontlastingsproblemen. Ze is al 11 jaar oud maar mensen zien haar nog steeds aan voor een puppy. De dierenarts is onder de indruk van haar gezondheid.
Afkomstig van zooplus.co.uk, vertaald door zooplus
09-01-19|Lady D
: 4/5
Bevalt goed
Mijn kieskeurige Maltezer vind de brokjes lekker. De brokjes zijn wel heeeel erg klein. Formaat zou voor Chihuahua ideaal zijn. Hij poept wel erg veel vergeleken met alleen vlees voer. Wel mooie drollen. Ik vind de verpakking zwaar irritant. De maatbeker van Royal canin past nog maar net door de opening van de zak. Ook geen grotere zakken te vinden. Waarom zijn er geen 3 of 5 kilo zakken?? Andere rassen hebben wel grotere zakken bij royal canin.
11-11-13|bepmarcus
: 5/5
Malteser
heeft u van RoyalCanin Malteser geen 5 kilo zakken?
22-09-13
: 5/5
Mooie vacht en geen spijsverteringsproblemen
Onze Malteser is heel blij met dit voer en heeft een prachtige vacht, een gezonde huid en goede tanden! Zeker aan te bevelen!
Afkomstig van zooplus.de, vertaald door zooplus
23-06-13
: 5/5
Zeer makkelijk te verteren!
Onze moeilijke Malteser heeft een hele gevoelige maag, maar ze is dol op dit voer. Haar vacht is super glanzend en ze verteerd het desondanks erg goed. Wij kopen alleen nog dit voer.
Afkomstig van zooplus.de, vertaald door zooplus
30-03-13
: 5/5
Zeer lekker
Mijn Malteser is een makkelijker eter, maar hier is hij toch het meest dol op!
Afkomstig van zooplus.de, vertaald door zooplus
02-10-12|Liesbeth
: 5/5
Onze redder in nood
In 1 woord: GEWELDIG!! Onze hond heeft jaren bijna geen hondenbrokken gegeten. We vreesden dat we haar teveel verwend hadden met andere lekkernijen... tot ik ontdekte dat Royal Canin brokken heeft speciaal voor Maltezers! Ik heb dan toch maar eens een zak besteld, hoewel we weinig hoop hadden. Maar onze verschrikkelijk kieskeurige Maltezer vind deze brokken lekker!! Ze eet nog niet de hoeveelheid die ze zou moeten eten, maar ze is al op zeer goede weg!!! Wij zijn dolgelukkig :)
01-09-12|Mayo
: 5/5
Maltezer 24 Adult brokjes
De brokjes zijn wat klein maar onze Maltezer is er gek op!