Uw winkelmand 0
  • Royal Canin - Mini Ageing +12

Royal Canin - Mini Ageing +12   3,5 kg


Nu jouw kleine hond de seniorfase betreedt, is het cruciaal dat zijn voeding blijft bijdragen aan zijn gezondheid tijdens het ouder worden. ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ is speciaal ontwikkeld voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht tot 10 kilogram. Deze voeding is zorgvuldig samengesteld met de specifieke voedingsbehoeften van jouw kleine hond in gedachten.

Met de juiste voedingsstoffen en aangepaste samenstelling helpt ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ om de vitaliteit en het welzijn van jouw senior hond te ondersteunen. Blijf de gezondheid van je kleine metgezel bevorderen, zelfs naarmate hij ouder wordt, met de doelgerichte voedingsondersteuning van ROYAL CANIN®.

Eigenschappen:
- Geschikt voor kleine rassen
- Aangepaste voedingsstoffen
- Ondersteuning ouder worden hond
- Draagt bij aan welzijn

Samenstelling:
Rijst, maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, visolie, plantaardige vezels, gedehydreerde tomaat (bron van lycopeen), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit: 26,00%, Ruw vet: 14,00%, Ruwe as: 5,00%, Ruwe celstof: 2,10%, EPA/DHA: 4,50 g, Fosfor: 5,00 g.

Gewicht 3,5 kg
EAN-code 3182550793582
Bestellen
€ 14,49
€ 27,99

€ 27,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Royal Canin - Mini Ageing +12
Royal Canin - Mini Ageing +12
€ 27,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?