Eukanuba hondenvoer

Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer

Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer
Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. Het voer is rijk aan verse kip; een vetarme bron van eiwitten om sterke spieren bij uw hond te ondersteunen.

  • Stimuleert een gezond immuunsysteem met antioxidanten en vitaminen
  • Glutenvrij
  • Afgestemd calciumgehalte ter bevordering van sterke botten

Meer informatie

Productinformatie Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer

Eukanuba Adult Small & Medium is een graanvrij hondenvoer met vetarme kip als eiwitbron. De brok is speciaal ontwikkeld voor honden van kleine en middelgrote rassen. Daardoor hebben de brokjes precies het juiste formaat voor uw hond. Eukanuba gebruikt alleen de beste ingrediënten voor hun hondenvoeding. De glutenvrije zoete aardappel in deze hondenbrokken zijn een natuurlijke bron van vezels en mineralen. U schotelt uw hond dus niet alleen iets lekkers voor, maar ook voer dat lekker gezond is.

De toevoeging van prebiotica en de bietenpulp in de brok helpt de spijsvertering te ondersteunen. Het voer is een natuurlijke bron van omega 3 en 6-vetzuren. Hierdoor draagt de voeding bij aan een stralende huid en vacht. Door de speciale vorm van de brokjes en DentaDefense wordt een bijdrage geleverd aan de mondhygiëne van uw hond.

U bestelt Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer voordelig online bij Brekz. Bekijk ons assortiment en bestel Eukanuba hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voedingsadvies Eukanuba Adult Small & Medium

Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden. De aanbevolen hoeveelheden zijn een algemeen advies. De juiste hoeveelheid voer is onder andere afhankelijk van het ras, de grootte, de leeftijd en de mate van activiteit van uw hond. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij het voer. Bewaar dit product op een koele, droge plek en sluit een geopende verpakking goed af. Zo blijft de kwaliteit van de brok goed bewaard. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond  Dagelijkse hoeveelheden
8 kg 110 - 120 gram
10 kg 130 - 140 gram
15 kg 170 - 185 gram
20 kg 205 - 225 gram
25 kg 235 - 260 gram
30 kg 265 - 295 gram

   

Samenstelling Eukanuba Adult Small & Medium

Ingrediënten: verse kip (20%), gedroogde kip en kalkoen (20% waaronder kip 12%, een natuurlijke bron van glucosamine, chondroïtine en taurine), aardappel, hele erwten, zoete aardappel (9%), gevogeltevet, gedroogde bietenpulp (3.5%), kippenjus, gedroogde hele eieren, mineralen (waaronder natriumhexametafosfaat 0,4%), gedroogde biergist, lijnzaad, fructo-oligosachariden (0,25%, een natuurlijk prebioticum).

Analytische bestanddelen: eiwit: 26.5%, vetgehalte: 14.5%, omega-6-vetzuren: 2%, omega-3-vetzuren: 0.26%, DHA: 0.35%,  ruwe as: 7%, ruwe celstof: 3%, calcium: 0.95%, fosfor: 0.79%.

Toevoegingen: ^(/kg), Vitaminen: vitamine A 38500IE, vitamine C 48mg, vitamine D₃ 1278IE, vitamine E 214mg, bètacaroteen 4.2mg. Sporenelementen: koper (II)sulfaat-pentahydraat (koper) 14mg, kaliumjodide (jodium) 2.7mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 41mg, zinkoxide (zink) 120mg, ijzer (II) sulfaat-monohydraat (ijzer) 72mg, natriumseleniet (selenium) 0.13mg. ^Extra toegevoegd tijdens de productie.

Ander product van Eukanuba?

Is Eukanuba Adult Small & Medium kip graanvrij hondenvoer toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij het overige aanbod Eukanuba hondenvoer. Zo is er voor honden met een intolerantie voor kip bijvoorbeeld Eukanuba Senior Small & Medium met oceaanvis.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-02-2024
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Snelle levering, prima prijs. Zeker herhalen.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.