Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer

15 kg
: 4/5
(10)
Happy Dog NaturCroq XXL hondenvoer speciaal voor honden van grote of zeer grote rassen, met een geoptimaliseerd gehalte aan energie en proteïne, extra grote krokettenVoor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer
Kies je artikel (2 varianten)
€ 45,49
€ 3,03 / kg

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer 15 kg
Happy Dog NaturCroq Senior Hondenvoer - 15 kg
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer

15 kg

€ 45,49
€ 3,03 / kg

Productbeschrijving

Happy Dog NaturCroq XXL hondenvoer speciaal voor honden van grote of zeer grote rassen, met een geoptimaliseerd gehalte aan energie en proteïne, extra grote kroketten

Happy Dog NaturCroq XXL hondenvoer is op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis speciaal voor honden van grote en zeer grote rassen ontwikkeld. "Reuze honden" hebben een andere energiebehoefte als kleine rassen. Ze hebben daarom een bijzondere voedingsstof-samenstelling met een gematigd proteïne- en aangepast vetgehalte nodig. Vanwege hun lichaamsgrootte prefereren ze meestal grotere voerbrokken. Te kleine brokken worden vaak te gulzig gegeten, wat kan resulteren in spijsverteringsproblemen. Honden hebben behalve vlees echter nog andere componenten nodig voor een optimale voeding. Daar om wordt de receptuur afgerond met zonnebloemen, groene haver, kers en peterselie als natuurlijke groene kruiden.

Happy Dog NaturCroq Original met spelt: in Duitsland geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole!

  • Voor honden van grote en zeer grote rassen
  • Extra grote kroketten
  • Met aangepast energie- en proteïneaandeel
  • licht te verteren
  • zonder chemische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen
  • zonder soja en maisgluten
NaturCroq XXL hondenvoer - makkelijk te verteren door hoge kwaliteit.

In de bijvoegde bijlage vind je meer informatie over het Happy Dog concept.

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling:
Pluimvee-eiwit* (14%), tarwemeel, volkoren tarwe, volkoren maïs, maïsmeel, volkoren gerst, vet van gevogelte, rundervet, vismeel, vleesmeel, bietenmelasse* (ontsuikerd), leverhydrolysaat, hemoglobine*, appeldroesem* (1%), gist*, wortelen*, natriumchloride, groene haver*, zonnebloemen* (0,08%), tuinkers*, peterselie*, mosselvlees*, (totaal aan groene kruiden: 0,3%).
*gedroogd.

Toevoegingen:
Voedingsfysiologische toevoegingen:
Vitamine A (18.000 IE/kg), vitamine D3 (1. 000 IE/kg), vitamine E (130 mg/kg), vitamine B1 [thiaminemononitraat] (4 mg/kg), vitamine B2 [riboflavine] (4 mg/kg), vitamine B6 [pyridoxinehydrochloride] (4 mg/kg), biotine (500 mcg/kg), calcium D-panthothenaat (10 mg/kg), Niacine (55 mg/kg), vitamine B12 (75 mcg/kg), ijzer [ijzersulfaat] (55 mg/kg), koper [kopersulfaat] (12 mg/kg), zink [zinkoxide] (95 mg/kg), mangaan [mangaanoxide] (10 mg/kg), jodium [calciumjodaat] (2. 5 mg/kg), [natriumseleniet] (0,17 mg/kg).
Technologische toevoegingen:
Antioxidant, tocoferol extracten van plantaardige oliën.

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit21.0 %
ruw vet10.0 %
ruwe vezel3.0 %
ruwe as5.5 %
calcium1.2 %
fosfor0.85 %
magnesium0.12 %
kalium0.45 %
natrium0.25 %
omega-3-vetzuren0.2 %
omega-6-vetzuren2.0 %

Dosering

Dagelijkse hoeveelheid voer per dier in g/dag volgens producent:

Happy Dog NaturCroq XXL is een compleetvoer.

 

Ideaalgewicht van de hond Dagelijkse hoeveelheid in g
25 kg 300
30 kg 350
35 kg 390
40 kg 435
45 kg 470
50 kg 510
60 kg 585
70 kg 655
80 kg 725
 

De optimale voerhoeveelheid is afhankelijk van ras, leeftijd, gewicht, activiteit en omgeving van de hond. Weeg uw hond regelmatig en pas zo nodig de voerhoeveelheid aan.

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.
 

Handleiding

Reviews

Klantenfoto's

Happy Dog NaturCroq XXL Hondenvoer

Productreviews

13-08-12|S.Laport
: 5/5
Toppie voer.
Natur-Croq xxl geef ik aan mijn boxer van 9 jaar oud,ze doet het er goed op en vidt dit erg lekker. Honden kunnen niet praten maar als ik ze roep voor eten is ze er erg snel bij. Dat moet toch wel zeggen dat het goed is. Mijn hoop is dat dit merk nog lang blijft bestaan en dat de honden ervan kunnen blijven genieten.
27-02-12|H. vL.
: 1/5
Zeer slecht
Dit voer valt bij al mijn honden heel slecht. Ik heb er drie. Vanaf dat ik het ben gaan geven hadden ze het dubbele aan ontlasting en als ze moesten dan poepten ze ook echt heel veel. Abnormaal veel. Daarnaast veel last van diarree gehad en heel veel overgeven. De zak is godzijdank bijna leeg en ik ga gewoon weer terug naar Royal Canin. Dan maar wat duurder. Dit is helaas geen mooi product gebleken voor mijn honden.
24-12-10|sterre
: 3/5
newfoundlander
ik heb een hond van 11 maanden en geef nu deze brokken, ze vind ze wel lekker maar vind dat de ontlasting wel erg veel is, ze poept smorgens wel 4 keer achter elkaar flinke hopen.dat vind ik minder, ze heeft het nu 2 maanden ga het nog 2 maanden proberen ander ga toch weer over royal canin.
24-10-10|Ton van Logchem
: 5/5
goed product
onze tsjechoslowaakse wolfhond heeft nu 2 zakken van 15 kg hiervan op en hij vind het erg lekker, hij heeft goede ontlasting, vacht is mooi en hij is lekker actief. over de levering en prijs hoeven we het niet te hebben dat is bij zooplus altijd goed. ik maak al jaren gebruik van deze site, nooit een probleem gehad. m.v.g Ton
21-10-10|Ton
: 5/5
tsjechoslowaakse wolfhond
wij hebben nu 2 zakken van 15kg geprobeerd en de wolfhond bevalt het prima, hij vind ook bijzonder lekker, de ontlasting, vacht en energie is prima, en wat belangrijk is denk ik, dat het een natuurproduct is.
09-02-10|fam feenstra
: 5/5
Helemaal Super!
Onze jonge Rottweiler doet het super op deze brokken. Hij is pas geopereerd aan zijn ellebogen, en ondanks de medicijnen ziet hij er fantastisch uit uit. Een prachtige glans, goede ontlasting en vol energie. de hond bedoel ik dan, niet de ontlasting ; D.
09-11-09|Frans
: 5/5
Diesel hondje
Onze 3 jaar oude combi Berner Sennen / Groenedaeler (42 kg) is van Eukanuba overgestapt op dit voer. Zowel de grootte van de brokken als de prijs hebben ons doen overstappen. Wij mengen dit voer met Mera Dog Active in de verhouding van 3 delen Happy Dog op 1 deel Mera Dog Active. Onze hond Diesel vind het voer lekker en ziet er goed uit met een glanzende vacht.
23-06-09|Yolande
: 5/5
voor onze herdershond
Wij hebben een langharige herdershond van ca 6 maanden en wij hebben tot de 14e week volledig Eukanuba puppyvoer voor large dogs gegeven. Daarna hebben we zoals onze fokker ook doet 1/3 deel Eukanuba gemengd met 2/3 deel Happy Dog medium naturcroq xxl en onze hond zit perfect in de vacht. de vacht glimt, de ontlasting is goed en ze ziet er erg goed uit. Ik meng er af en toe wat hüttenkäse, wortels, appels of komkommer doorheen voor de smaak. Dit vindt ze heerlijk! Prima product voor een eerlijke prijs!!!
17-02-09|Yvonne
: 5/5
Happy dog natuur croq xxl
Bij de kennel waar we onze hond ,een rottweiler brengen.Geven ze happy dog lam rijst.Deze beviel ons goed,maar omdat de kennel een uur reizen is keek ik of het ook via internet te koop was.En kwam ik op deze site terecht .En zag dat er dus xxl voer was.Deze dus uitgeprobeerd en nu 3 zakken verder ,heb ik een hond met een hele mooie glimmende zwarte vacht,energievol.Ze vind het lekker. (alhoewel, een rottweiler nooit zo moeilijk doet wat ze eten)Dus hij bevalt mij prima.En niet zo duur,ook mooi meegenomen.
25-06-07
: 4/5
goede prijs en kwaliteit
ik meng het met eukanuba, mijn herdershond ziet er goed uit, is fit, hij vindt het lekker en de ontlasting is normaal. zeer goed prijs!