Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Hill's m/d Glucose / Weight Management - Prescription Diet - Feline

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 25,95
(€ 17,30 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

    Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Kattenvoer

    • Hill's m/d is arm aan koolhydraten, wat de omzetting van vet in energie bevordert.
    • Daarnaast helpt het de insulinegevoeligheid en de regulatie van de bloedsuikerspiegel te verbeteren.
    • Het hoge gehalte aan eiwit zorgt ervoor dat de spiermassa behouden blijft.
    • De toegevoegde L-carnitine helpt het glucoseverbruik te verbeteren en draagt bij aan een snellere gewichtsvermindering en behoud van spiermassa.
    • Bevat Arginine, helpt de insulinesecretie te verbeteren.
    • Deze voeding bevat veel voedingsvezels voor een langduriger verzadigingsgevoel.
    • Het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.
    • Smaakt heerlijk en vergemakkelijkt de combinatie van natte en droge voeding, voor het optimale plezier van jouw kat.

    Ook beschikbaar in Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Kattenvoer natvoeding.

    Suikerziekte

    Suikerziekte (diabetes mellitus) is een stofwisselingsziekte waarbij er sprake is van een te hoge bloedsuikerspiegel door te weinig aanmaak van insuline of ongevoeligheid voor insuline. Katten met overgewicht hebben een verhoogd risico op diabetes mellitus. Deze katten moeten continue veel insuline aanmaken om al het suiker in het bloed te verwerken. Uiteindelijk raken de cellen die insuline aanmaken uitgeput en wordt het lichaam ongevoelig hiervoor. Bij katten met diabetes mellitus is het belangrijk om door middel van voeding de bloedsuikerspiegel constant en laag te houden en de kat af te laten vallen.

    Ongeschikt voor

    • Kittens
    • Drachtige of zogende poezen
    • Katten met een chronische nierinsufficiëntie

    Belangrijk: Door het gebruik van deze voeding kan het nodig zijn om de dosis toe te dienen insuline aan te passen. Verander de dosis enkel in overleg met jouw dierenarts.

    Samenstelling

    Hill's m/d - Droogvoer

    Ingrediënten: Maïsglutenmeel, kip- (32%) en kalkoenmeel, erwteneiwitconcentraat, dierlijk vet, tarwe, cellulose, mineralen, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

    Voedingswaarden: Eiwit: 47.7 %, Vet: 19.7 %, Koolhydraten (NFE): 17.3 %, Ruwe celstof: 3.6 %, Calcium: 0.83 %, Fosfor: 0.71 %, Kalium: 0.77 %, Natrium: 0.29 %, Magnesium: 0.080 %, Taurine: 0.30 %, Vitamine C: 108 ppm, Vitamine E: 576 IU/kg, L-carnitine: 522.9 ppm

Andere klanten kochten ook

Hill's m/d Glucose / Weight Management - Prescription Diet - Feline ervaringen
  • dieet kattenvoer
    Door Linda, woensdag 15 november 2023

    Prima kattenvoer, wordt goed verdragen door de poes

  • Mijn kat is in topconditie dankzij hills
    Door B, woensdag 17 juni 2020

    De dierenarts kon niet geloven dat mijn kater al 13 is! Superglanzende vacht goed in de spieren in topconditie ondanks zijn suikerziekte. Probeerde wel eens andere merken maar keer altijd weer terug naar Hills

  • Kon smakelijker
    Door Willem, vrijdag 15 mei 2020

    Het is moeilijk een diabetes product te vinden, dat lekker wordt gevonden. Sinds Royal Canin, naar het schijnt, de samenstelling van hun nat Diabetes kattenvoer wijzigde, vindt onze jongen het niet meer te eten. Maar dit blijkt niet echt een goed alternatief te zijn. In het algemeen zijn we erg over Hills te spreken: het droge voer speciaal voor goed onderhoud van tanden heeft altijd erg goed gewerkt met onze katten (en nog steeds met onze dame). Maar dit vind de jongen niet echt lekker. Een voordeel is wel: hij heeft dus geen overweldigende honger zoals hij had ten tijde van zijn diabetes! Er is ook geen smaakvariatie in deze producten. Deze twee katten van ons houden vooral van vis (een vorige vooral van kip).

  • Super goed voer@!
    Door Babs, zaterdag 2 november 2019

    Heel goed voer voor mijn diabetes kat. Ze ziet er goed uit, glanst en houdt haar gewicht. Ze vind het ook erg lekker!! Top qua voedingstoffen ook hier is duidelijk research naar gedaan.

  • Matig
    Door Angelina, donderdag 9 november 2017

    Er was helaas geen probeerzakje te krijgen en dat is jammer. Mijn kat liep met een grote boog om zijn bakje heen. Hij vond dit voer duidelijk niet lekker ruiken. RC wordt beter gegeten maar als dit de hele dag staat kan ik het ook weggooien.

    Antwoord van Medpets

    Beste Angelina, Bedankt voor je productbeoordelingen. Wat vervelend dat je kat de voeding niet lekker vindt. Wij hebben een smaakgarantie op deze merken. Indien je de kleinste verpakking gekocht heeft en er nog minimaal 85% in de zak zit, kun je hiervoor in aanmerking komen. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen zij kijken wat ze hierin voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Medpets