Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Acana Classics Red Meat

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 65,35
(€ 6,73 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Acana Classics Red Meat

    De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Red Meat van Acana Classics is gemaakt van runder-, lams- en varkensvlees. Hiervan is een derde vers waardoor essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Twee derde van het vlees is gedroogd en daardoor een bron van voedzame eiwitten. Daarnaast bevat Red Meat Omega 3-vetzuren die de conditie van uw hond ondersteunen. De laag-glycemische havergrutten dragen bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel en vermindering van de vetopslag. Dit voer is geschikt voor alle hondenrassen en levensfasen.

    Acana

    Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte van uw hond.

    Biologically Appropriate™

    Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij.

    Voordelen

    • Vol Omega 3-vetzuren en vleeseiwitten ter ondersteuning van de conditie
    • Boordevol vlees van Angus runderen, Yorkshire varkens en graslammeren
    • Met laag-glycemische havergrutten voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel en verminderde vetopslag

    Samenstelling

    Lamsvleesmeel (23%), gesneden haver (22%), verse Angus rundvlees (5%), vers Yorkshire varken (5%), lams vet (5%), hele rode linzen, hele groenen erwten, hele groenen linzen, vers gras gevoerd lam (4%), hele haver, verse runderlever (2%), varkensvlees meel (2%), haring olie (2%), verse varkenslever (2%), hele garbanzo bonen, hele gele erwten, zon gedroogde alfalfa, linzen vezel, fresh beef tripe (1%), gedroogde bruine zeewier, verse pompoen, verse butternut squash, verse pastinaak, verse groene boerenkool, verse spinazie, verse wortelen, verse Red Delicious appels, verse Bartlett peren, gevriesdroogde runderlever (0.1%), verse cranberries, verse bosbessen, cichoreiwortel, kurkuma, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottels.

Andere klanten kochten ook

Acana Classics Red Meat ervaringen
  • Acana
    Door Inge, maandag 30 mei 2022

    Prachtig voer! Ideaal in heel kleine proef verpakking. Uitermate geschikt voor onze kaninchen teckel. Ze weegt maar 3 kilo en blijft met dit voer perfect op gewicht en het geeft optimaal energie.

  • Goede voeding
    Door Arek, zondag 28 februari 2021

    Meerdere keer besteld, altijd goede kwaliteit

  • Uitstekend
    Door Willem, dinsdag 14 juli 2020

    Uitstekend product. Onze grote ridgeback valt elke dag weer met groot enthousiasme op haar etensbak aan. Krijgt op de website “ voer wijzer” niet voor niets ook 5 sterren. Puntje van kritiek op medpets is dat de verpakking waarin het bezorgd wordt vaat erg slordig is.

  • heel smakelijke brok
    Door Veronique, maandag 2 maart 2020

    Heerlijke brok voor een slechtere eter. Let op, als je hond wat ouder is en moeite heeft met harde brok, dan is deze minder geschikt. Voor een krokante brok is deze erg compact en hard.

  • Goed
    Door Coen, donderdag 13 juni 2019

    Acana is dus uitermate geschikt voedsel voor Husky’s. Geen last van de altijd op de achtergrond sluimerende gevoeligheid van de darmen bij veel Husky’s.