Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Pavo SpeediBeet

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 23,15
(€ 1,54 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Pavo SpeediBeet

    Pavo SpeediBeet is een ruwvoer dat de darmgezondheid ondersteunt. Het is gemaakt van ontsuikerde bietenpulp vlokken en bevat geen toevoegingen dus ook geen melasse. De vlokken worden bewerkt via een gepatenteerd verhittingsproces. Hierdoor kan het product snel, ca. 10 minuten, geweekt worden, in warm én koud water. Lekker, handig en gezond voor alle paarden. Pavo SpeediBeet bevat geen zetmeel en heeft een suikergehalte van slechts 5%. Dit maakt het een ideaal voer voor paarden met een verhoogd risico op hoefbevangenheid. Pavo SpeediBeet valt onder ruwvoer en bevat geen toegevoegde vitaminen en mineralen. Voert u alleen Pavo SpeediBeet naast het overige ruwvoer, dan is aanvulling van vitaminen en mineralen, bijvoorbeeld met Pavo Summerfit aan te raden.

    Eigenschappen

    • Gezonde ruwvoervezels met prebiotisch effect
    • Ondersteunt goede darmwerking
    • Zeer laag suikergehalte, geen melasse

    Bereidingswijze

    1 deel SpeediBeet mengen met 3 delen water. Hierna goed mengen en minimaal 10 minuten laten staan. Het product is dan klaar om te voeren.

    Voertip

    Omdat Pavo SpeediBeet weinig suiker bevat en helemaal geen melasse, moeten veel paarden even wennen aan de smaak. Meng SpeediBeet de eerste dagen met uw gewone krachtvoer, of voeg er een beetje Pavo SlobberMash aan toe. Na enige dagen kunt u het desgewenst afbouwen.

    Let op: Pavo SpeediBeet kunt u alleen in geweekte vorm voeren. Bewaar het veilig en zorg dat uitbrekende paarden er niet bij kunnen.

    Verpakking

    Zak van 15 kg.

    Samenstelling

    Ongemelasseerde suikerbietenpulp

Andere klanten kochten ook

Pavo SpeediBeet ervaringen
  • goed
    Door eveline, donderdag 28 november 2019

    het is gemakkelijk te verwerken, maar het paard lust het na een paar dagen echt niet meer, nu zit ik met een zak van 15 kilo

  • Fijn spul en niet duur
    Door Lisanne, maandag 21 december 2015

    Pony moest even wennen maar eet het nu met groot plezier. Mijn pony word snel dik en met dit voer kan ik hem toch wat lekkers geven na het werken zonder dat hij dik word.