Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Eukanuba Dog – Mature & Senior – All Breeds

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,50
(€ 7,40 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Eukanuba Mature & Senior

    De levensverwachting van een hond wordt beïnvloed door omgevingsfactoren, zoals zorg en voeding. Naarmate jouw hond ouder wordt, zal hij door de zorg die je hem in zijn eerste levensjaren hebt gegeven in goede conditie zijn oude dag bereiken. Veroudering is echter een natuurlijk proces met een aantal opvallende en een aantal subtiele factoren. In zijn nadagen is jouw hond gevoeliger voor gewichtstoename. Naarmate zijn energie en mobiliteit afnemen, veranderen zijn gedragspatronen en daalt zijn activiteitsniveau. Ook kunnen zijn zintuigen en spijsvertering verslechteren. Voeding kan het natuurlijke verouderingsproces natuurlijk niet omkeren, maar kwaliteitsvoeding die aan de leeftijd is aangepast, zorgt er wel voor dat jouw trouwe viervoeter van zijn oude dag geniet.

    Eukanuba Dog – Mature & Senior – All Breeds

    Eukanuba Dog Mature & Senior All Breeds is speciaal hondenvoer voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. De hondenbrokken, die naar lam en rijst smaken, zijn geschikt voor honden van alle rassen vanaf een leeftijd van 7 jaar. De Eukanuba hondenvoeding draagt bij aan een optimale spijsvertering door middel van de aanwezige prebiotica en bietenpulp. Verder biedt dit hondenvoer ook ondersteuning aan het natuurlijke afweersysteem van jouw ouder wordende hond. Tot slot draagt deze voeding ook bij aan het behoud van sterke tanden.

    Smaak

    Lam en Rijst

    Inhoud

    2,5 kg

    Samenstelling

    Gedroogde kip en kalkoen (een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), lamsvlees (19%), rijst (19%), sorghum, gerst, maïs, gedroogde bietenpulp (2,5%), gehydroliseerde dierlijke eiwitten, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, biergist, kaliumchloride, fructo-oligosacchariden (0,47%), natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, visolie, calciumcarbonaat.

Andere klanten kochten ook

Eukanuba Dog – Mature & Senior – All Breeds ervaringen
  • Goed voor onze 9 jarige stabij
    Door Hannie, vrijdag 8 november 2019

    Onze hond eet het graag en kan het prima verdragen.

  • goed
    Door pellink, vrijdag 19 januari 2018

    prima