Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Hill's d/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Canine

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 39,50
(€ 9,88 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

    Let op: De naam van Hill's d/d Prescription Diet Allergy & Skin Care is veranderd naar Hill's d/d Food Sensitivities. De inhoud van de zak en de samenstelling zijn onveranderd. Door de overgangsperiode kan het zijn dat u een zak krijgt met daarop de oude naam.

    Voedselallergie

    Voedselallergie en -intolerantie kunnen de oorzaak zijn van diverse huid- en maagproblemen die ongemak, jeuk en pijn bij uw hond kunnen veroorzaken. Deze ongunstige reacties op voeding worden veroorzaakt door een abnormale reactie op een specifiek eiwit in het voedsel.

    Nieuwe eiwitbronnen

    Hill's d/d bevat nieuwe eiwitbronnen (dit zijn eiwitbronnen waar het dier niet eerder aan is blootgesteld) om uw huisdier te behandelen, zoals eend, zalm en ei. Allergische reacties op rundvlees, melkproducten en tarwe komen het meest voor. Hill's d/d bevat geen van deze ingrediënten.

    Samenstelling

    Ingrediënten: met Eend en Rijst: Brouwersrijst (66%), eenden(12%)meel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, soja-olie, mineralen, cellulose, visolie, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

    Voedingswaarden: Eiwit: 15.1 %, Vet: 14.3 %, Koolhydraten (NFE): 56.3 %, Ruwe celstof: 1.2 %, Ruwe as: 5.1 %, Calcium: 0.88 %, Fosfor: 0.61 %, Kalium: 0.66 %, Natrium: 0.33 %, Magnesium: 0.104 %, Taurine: 0.09 %, Vitamine A: 14006 IU/kg, Vitamine C: 107 ppm, Vitamine D: 924 IU/kg, Vitamine E: 430 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.68 %, Omega 6-vetzuren: 3.08 %, Bèta-caroteen: 2.33 ppm.

Andere klanten kochten ook

Hill's d/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Canine ervaringen
  • voor het eerst gebruikt ... dus even afwachten
    Door Wil Hendriksen, donderdag 27 augustus 2020

    De hond ( teckel korthaar ) doet het er goed op , wordt ook wat slanker en zijn ontlasting is goed , mooie kleine drolletjes , we zijn pas drie weken bezig met Hill's D/D dus heel even afwachten om een goede beoordeling te kunnen geven . Voor nu zijn we positief .

  • Zeer goed voor honden met een voedselallergie
    Door Arry, donderdag 2 april 2020

    zeer goed , mijn hond verloor al haar nagels door een voedselallergie, hierdoor moest ze op een D/D voeding van Hills dieet. Zw reageert hier goed op

  • Zeer tevreden
    Door Nathalie, vrijdag 26 april 2019

    Ruim anderhalf jaar zijn we bezig geweest met zoeken naar voer waar mijn hondje wel goed op reageerde en op dit voer van Hill's gaat het perfect.We zien hem gewoon opknappen en hij vind het ook nog eens erg lekker.Echt een aanrader wat mij betreft.Wij voeren de zalm smaak omdat ons hondje een intolerantie heeft voor gevogelte.

  • Hills voer hond
    Door Henny, dinsdag 2 april 2019

    De onrustige van onze hond werd snel rustiger Ze heeft geen jeuk meer. Prima voer.

  • Direct resultaat
    Door Cor, vrijdag 1 februari 2019

    Ik heb een hondje die last heeft van een maagzweer tengevolge van langdurig overmatig overgeven doordat hij zijn voer niet verdroeg.Hij gaf wel 5x per week 3x daags over.Bij de dierenarts medicijnen en Royal Canin voer meegekregen maar dat voer at hij met lange tanden en hij kreeg er ook nog eens vreselijke jeuk van.Toen gebeld met de fijne meedenkende klantenservice van Hill's en op hun advies D/D Salmon gaan geven en dit gaf gelukkig direct het gewenste resultaat,en ook de ontlasting is perfect.En ons hondje vind het ook nog eens heerlijk. Hij staat kwispelend te eten,en slaapt nu ook de nacht door ipv de hele nacht te slikken,smakken en kokhalzen.Kortom zeer tevreden,vooral omdat het zo snel resultaat gaf.