Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Yarrah - Droogvoer Kat Graanvrij Bio

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 28,40
(€ 11,83 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Let op: Rond 1 november zal de Yarrah droogvoer lijn voorzien worden van vernieuwde verpakkingen. Zie de productafbeelding hierboven om de nieuwe verpakking van dit product te bekijken. Voor vragen is onze klantenservice te raadplegen.

    Yarrah - Organic Cat Food Grain Free heeft een frisse, nieuwe verpakking en een nieuw en verbeterd recept.

    Yarrah - Organic Cat Food Grain Free

    Steeds meer katteneigenaren zijn kritisch op kattenvoer waar granen in verwerkt zijn. Hoewel granen hoogwaardige eiwitbronnen zijn die, mits goed verwerkt, door katten kunnen worden opgenomen, wordt de vraag naar graanvrije producten groter en groter. In de alu-kuipjes van Yarrah zijn de granen al weggelaten, maar om de wensen van de katteneigenaren en hun katten nog meer tegemoet te komen heeft Yarrah nu voor volwassen katten en kittens vanaf 6 weken 'Yarrah - Cat Organic Chicken en Fish' ontwikkeld. Deze brok met kip en vis is 100% biologisch én graanvrij!

    Hoge acceptatiegraad

    De nieuwe graanvrije brok van Yarrah is voor alle katten een gezonde keuze, ze vinden het erg lekker! Doordat in deze brokken geen granen verwerkt zijn, is voor katten die allergische of intolerante klachten ontwikkelen als gevolg van het eten van granen, dit voer een uitkomst. Kortom, de graanvrije variant van Yarrah's kattenbrokken heeft een hoge acceptatiegraad en maakt menig kat blij.

    Beter leven keurmerk

    Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren.

    Samenstelling

    Gedroogde kip* (17,5%), tapioca*, groene erwten*, gele erwten*, kippenvet*, sojabonen*, lupine*, aardappeleiwit*, zonnebloempitschilfers*, gedroogde MSC haring¹ (4%), biergist, mineralen.. * = biologisch.

    ¹Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij

    95,9% van de landbouwgrondstoffen is afkomstig uit biologische landbouw.

Andere klanten kochten ook

Yarrah - Droogvoer Kat Graanvrij Bio ervaringen
  • Super!
    Door Mechelina, zondag 3 maart 2024

    Onze katten vinden het heerlijk!

  • Goed!
    Door CMM Janssen, vrijdag 8 september 2023

    Deze bio-brokjes zijn een succes. Mijn poezen vinden ze erg lekker.

  • Poes moffel lust het graag
    Door Steffanie griffioen , woensdag 21 december 2022

    Moffel vond dit droogvoer meteen al erg lekker. Ze mauwt elke keer om meer

  • Al jaren favoriet!
    Door AJ, zondag 20 juni 2021

    Yarrah is al jaren ons Got To merk. Het is biologisch en zonder onzinnige rotzooi. We breken graag een lans voor dit merk! Deze graag-vrije variant heeft onze voorkeur, omdat katten nu eenmaal carnivoren zijn en weinig kunnen met goedkope vulproducten zoals mais, tarwe en rijst die je vooral ziet in zogenaamde "A-merken". Wij barfen onze katten, maar geven soms een blikje, kuipje of wat brokken van dit merk. Aanrader!

  • Top brokken
    Door Maria, dinsdag 2 februari 2021

    Mijn kitten had wat last van haar darmen. Nu zij deze brokken krijgt gaat het heel goed met haar en ze vind ze ook echt heerlijk. Mijn kat eet hier ook van en dat kan met deze brokken. Al met al helemaal top en twee hele blije, gezonde kleintjes !!