Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 42,50
(€ 10,63 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Urinewegproblemen bij de hond

    Aandoeningen aan de urinewegen gaan gepaard met de vorming van kristallen en stenen in de urinewegen, die bij jouw hond pijn bij het plassen, bloed in de urine en mogelijke verstoppingen kunnen veroorzaken. Eén type kristal die in de urinewegen van de hond gevormd wordt, is struviet. Struviet wordt gevormd wanneer de urine is verzadigd met magnesium, ammonium en fosfor en een alkalische (basische) pH heeft. C/d helpt de concentratie van deze bouwstoffen van blaasstenen te verlagen.

    Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet - Canine

    Voorheen Urinary Tract Health. Blaasstenen kunnen erg pijnlijk zijn en kunnen na behandeling terugkeren. Hill's c/d verlaagt het risico op terugkerende struviet- of calciumfosfaatkristallen en -stenen in de urine en het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.

    Ook verkrijgbaar in Hill's Prescription Diet c/d Urinary Care natvoeding.

    Eigenschappen

    • Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen van volwassen honden
    • Volledig dieetvoeder voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming
    • Voor het oplossen van struvietstenen
    • Voor de vermindering van oxalaatsteenvorming
    • Verrijkt met omega-3 vetzuren uit visolie
    • Met kip, voor een heerlijke smaak

    Contra-indicaties

    Niet aanbevolen voor katten, pups, drachtige of zogende teven, honden die gelijktijdig urineverzuurders krijgen, honden met: niet-struviet urolithiasis, hyperlipidemie of pancreatitis (of een voorgeschiedenis van of risico op pancreatitis)

    Andere Hill's Prescription Diet producten die in aanmerking komen

    • Om struviet-urolieten op te lossen: Hill's s/d Canine. Hill's c/d Canine is geschikt voor de lange termijn behandeling het oplossen of verwijderen van struviet-urolieten.
    • Voor honden met aanleg voor overgewicht: Hill's w/d Canine heeft overeenkomstige kenmerken als Hill's c/d Canine maar in een calorie-arme formulering. Het vermindert de vorming van struvietkristallen of- stenen, door een verlaagde concentratie bouwstenen voor struviet; te weten magnesium, eiwit, fosfor
    • Bij de behandeling van niet-struviet urolieten: Hill's u/d Canine.

    Inhoud

    1,5, 4 en 12 kg

    Samenstelling

    Ingrediënten: Kip: Maïs, kip- (26%) en kalkoenmeel, tarwe, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, lijnzaad, mineralen, soja-olie, erwtenzemelenmeel, visolie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

    Voedingswaarden: Eiwit: 19.5 %, Vet: 15.3 %, Koolhydraten (NFE): 50.9 %, Ruwe celstof: 1.8 %, Ruwe as: 4.5 %, Oplosbare vezel: 0.5 %, Calcium: 0.62 %, Fosfor: 0.48 %, Kalium: 0.69 %, Natrium: 0.22 %, Magnesium: 0.091 %, Taurine: 0.10 %, Vitamine A: 10870 IU/kg, Vitamine C: 0 ppm, Vitamine D: 773 IU/kg, Vitamine E: 598 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.78 %, Bèta-caroteen: 2.84 ppm, L-carnitine: 302.0 ppm Glucosamine: 436 ppm, Chondroïtinesulfaat: 522 ppm.

     

Andere klanten kochten ook

Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet ervaringen
  • Top brok
    Door Sabien, donderdag 29 februari 2024

    Na lang zoeken in overleg met de dierenarts eindelijk een goede brok gevonden voor mijn hele lieve leuke maar ook hele kieskeurige corgi 😂. Al meerdere merken uitgeprobeerd en eindelijk de perfecte brok gevonden en ze vond de brok nog lekker ook ! Dikke 5 sterren voor deze brokken !

  • eetprobleem
    Door lilianne, woensdag 21 februari 2024

    mijn hond heeft last van blaasproblemen echt alle soorten geprobeerd trovent ,maar dat wou hij niet meer eten,echt een probleem todat ik hills probeerde hij eet weer .super tevreden over dit produckt

  • Zeer tevreden!
    Door N. Leclaire, vrijdag 10 november 2023

    Super dieetvoer. En altijd supersnelle levering!

  • Urinary care cd
    Door Joke, zondag 8 oktober 2023

    Het is een geweldig product voor mijn hond

  • Beter dan de rest tot nu toe
    Door Cor, zaterdag 14 januari 2023

    Ons hondje is geopereerd aan blaasstenen en had eerder al blaasgruis waarvoor ze Trovet at,maar ondanks een perfecte ph van de urine maakte ze toch blaasstenen.Na haar operatie kreeg ze Royal Canin S/O,maar helaas na 3 maanden waren de blaasstenen weer terug.Omdat weer opereren geen optie is proberen we nu met Hill's de stenen op te lossen,of dit ook echt gaat lukken is even spannend.De dierenarts verwacht er geen wonderen van,maar proberen kan geen kwaad.De ontlasting is goed en we combineren het met Hill's stoofpotje c/d en dat lust ze graag.Enig nadeel van al dit speciale voer is wel de hoge prijs,ben blij dat ik geen grote hond heb.