Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Eukanuba Sensitive Skin - Daily Care - Hond

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 57,80
(€ 4,81 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Eukanuba Daily Care - Sensitive Skin - Adult

    Voor volwassen honden van alle rassen vanaf 1 jaar met neiging tot een gevoelige huid. Dit dieet is speciaal samengesteld zodat het zo weinig mogelijk ingrediënten bevat waardoor honden kriebels kunnen krijgen en gaan krabben. Zo zal de hond zich weer prettig voelen en kan hij zich weer concentreren op al die andere dingen die zijn aandacht vragen.

    Eukanuba - Daily Care-lijn

    Eukanuba Daily Care-producten zijn speciaal samengesteld voor gezonde volwassen honden die af en toe last hebben van milde gezondheidskwaaltjes. Ze bevatten veel specifieke voedingssystemen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van honden met een gevoelige huid, spijsvertering of gewrichten, pas gesteriliseerde honden, honden met overgewicht en oudere honden. Alle Eukanuba Daily Care-producten zijn compleet en uitgebalanceerd, bevatten ingrediënten van wereldklasse om te zorgen voor een voortreffelijke smaak en het Vital Health System.

    Eigenschappen Eukanuba Daily Care - Sensitive Skin - Adult

    • Prebiotica en bietenpulp helpen bij een gezonde spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen.
    • In deze voeding is vitaminerijke vis de belangrijkste eiwitbron zodat de hond als vleeseter op natuurlijke wijze sterke, soepele spieren op kan bouwen.
    • De voeding bevat ook calcium voor sterke botten en antioxidanten voor een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zorgen ervoor dat de hond actief en fit blijft.
    • Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich geweldig voelt, en dat hij er ook nog eens fantastisch uitziet; daarom bevat dit volwassen hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3- vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen*.
    • Eukanuba Sensitive Skin - Daily Care voor een gevoelige huid bevat 3D DentaDefense-technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert* en de hond helpt een sterk gebit te houden.
    • Dit hoogwaardige hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers.
    • Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel zich weer op en top voelt en er ook zo uitziet.
    • * = Resultaten kunnen variëren

    Aanbevolen voor

    Volwassene honden ouder dan 1 jaar, met een gevoelige huid.

    Samenstelling

    Maïs, vismeel (21%), dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (3,4%), gehydroliseerd viseiwit, biergist, dicalciumfosfaat, natriumchloride, kaliumchloride, natriumhexametafosfaat, fructo-oligosachariden (0,4%), calciumcarbonaat.

Andere klanten kochten ook

Eukanuba Sensitive Skin - Daily Care - Hond ervaringen
  • Goed voer
    Door Vollebregt, donderdag 16 maart 2017

    Het is goed voer. Huid en ontlasting blijven er goed uit zien. Twee problemen: mijn hondje ( Papillon) gaat meer drinken bij dit voer en ze vindt het niet zo lekker.