Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin Gastrointestinal High Fibre Hond

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 22,55
(€ 11,28 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Gastrointestinal High Fibre

    Royal Canin Fibre Response hond is dieetvoeding verrijkt met specifieke vezels als bietenpulp, Fructo-Oligo- Sacchariden (FOS), Manno-Oligo Sacchariden (MOS) en psyllium. Royal Canin Gastrointestinal High Fibre helpt het evenwicht van de darmflora te herstellen. De vezels remmen de groei van schadelijke, ziekteverwekkende bacteriën en ondersteunen de darmfunctie. Daarnaast bevorderen voedingsvezels de passage van voeding door de darmen en dragen ze bij aan de kwaliteit van de ontlasting. Daarom wordt voor dieren die last hebben van constipatie vaak een voeding met een hoog vezelgehalte voorgeschreven.

    Indicaties:

    • Colitis (dikke-darmontsteking), die verbetert door een verhoogd vezelgehalte in de voeding.
    • Stress, diarree
    • Acute en chronische constipatie
    • Aandoeningen waarbij een hoog een vezelgehalte gewenst is

    Eigenschappen:

    De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie in Royal Canin Gastrointestinal High Fibre hond zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De vezels verbeteren de passage, binden schadelijke stoffen in de dikke darm en bevorderen de gezondheid van de dikke darm door vetzuren zo te bewerken dat ze als voedingsbron voor het slijmvlies in de dikke darm kunnen dienen. De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vit. C, vit. E, taurine en luteïne) draagt bij aan de neutralisatie van vrije radicalen.

    Gebruik:

    Hoelang de voeding gegeven dient te worden, hangt af van de ernst van de maag-darm symptomen. Overleg dit daarom altijd met uw dierenarts.

    Niet gebruiken bij:

    Royal Canin Gastrointestinal High Fibre is niet geschikt bij maag-darmaandoeningen waarbij geen passage van ontlasting meer mogelijk is of waar sprake is van (partiële) intestinale obstructie. Ook wordt de voeding afgeraden bij honden met een megacolon.

    Samenstelling

    Rijst, plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelteeiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten*, bietenpulp, sojaolie, visolie, gist, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 23%, ruw vet: 16%, ruwe celstof: 11,1%, ruwe as: 7,3%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 11300 IE/kg, Vitamine D3: 1000 IE/kg, E1 (ijzer): 42 mg/kg, E2 (jodium): 3,30 mg/kg, E4 (koper): 8 mg/kg, E5 (mangaan): 55 mg/kg, E6 (zink): 180 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg.

    Voor de kat heeft Royal Canin een aparte variant ontwikkeld: Royal Canin Fibre Response kat.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Gastrointestinal High Fibre Hond ervaringen
  • perfect voer
    Door b. schipper, woensdag 6 september 2023

    het is heel fijn voer. wij gebruiken het voor dikkere en stevigere ontlasting wat helpt tegen anaalklierontsteking. werkt heel goed. zijn moeilijke eters maar lusten het graag

  • Prima voor mijn hond
    Door Piet, zondag 2 juli 2023

    Mijn hond heeft darmproblemen, met dit voer zijn deze grotendeels verholpen.

  • Lekker en het helpt
    Door Ester, woensdag 3 mei 2023

    Ondanks dat ik anti brok ben en voor vers heeft onze hond dit toch nodig en doet ze het er kwa darmen super goed op. Haar vacht is in mindere conditie sindsdien, ik hoop dat dat beter gaat worden. Maar ze voelt haar weer goed en daar gaat het om.

  • Goed voer.
    Door C., dinsdag 15 februari 2022

    Een klein schepje van dit voer krijgt mijn mopshondje bij haar anti-struviet dieetvoer, vanwege haar anaalklierproblemen. In dit voer zit psyllium verwerkt en dat maakt haar ontlasting wat steviger. Het helpt iets, omdat ik maar een kleine hoeveelheid hiervan kan geven.

  • Een super product waar de hondjes het heel goed op doen.
    Door Agnes , donderdag 23 december 2021

    Super product