Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Cardiac Hond

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,80
(€ 9,40 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Cardiac

    Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van een hartaandoening. Daarom zal de dierenarts uw huisdier meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Royal Canin Cardiac. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de hartfunctie bij een hartaandoening.

    Indicaties

    • De blik- en droogvoeding wordt aanbevolen voor alle hartaandoeningen (stadium 1 tot met 3). Bij stadium 4 wordt de Royal Canin Cardiac blikvoeding aanbevolen, omdat dit nog minder natrium bevat.
    • Hypertensie (verhoogde bloeddruk)

    Eigenschappen

    Royal Canin Cardiac Diet is een speciale dieetvoeding dat wordt toegepast bij hartaandoeningen en hypertensie (verhoogde bloeddruk). Royal Canin Cardiac is verrijkt met flavanolen. Flavanolen uit groene thee verbeteren de doorbloeding van de weefsels en organen en vertragen de celveroudering. Verder bevat het minder fosfor. Hartklachten gaan vaak samen met verminderde nierfunctie, een verlaagd fosforgehalte draagt bij aan het behoud van de nierfunctie. Ook is de natriumconcentratie van de voeding zo laag mogelijk en zijn het kalium- en magnesiumgehalte aangepast, om de werkbelasting van het hart te verminderen. Ten slotte zit er meer meer taurine en L-carnitine in dit voer, om de werking van het hartspiercellen en de samentrekkingskracht van het hart te bevorderen.

    Advies

    Het wordt geadviseerd Royal Canin Cardiac te gebruiken vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening en levenslang te blijven verstrekken. Honden met een hartaandoening vertonen regelmatig een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Dit voer is daarom extra smakelijk met genoeg energie.

    Royal Canin Cardiac Diet is niet geschikt voor

    • Drachtige of zogende teven
    • Honden met een natrium tekort
    • Honden met (een geschiedenis van) alvleesklieronsteking
    • Honden met hyperlipidemie.

    Samenstelling

    Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, eipoeder, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 26%, ruw vet: 20%, ruwe celstof: 1,6%, ruwe as: 5,10%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 15100 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 37 mg/kg, E2 (jodium): 2.80 mg/kg, E4 (koper): 7 mg/kg, E5 (mangaan): 47 mg/kg, E6 (zink): 156 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg.

    Opmerkingen

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Cardiac Hond ervaringen
  • Goed product
    Door Bibi, donderdag 20 juli 2023

    Mijn hondje Luna had een hartruis, maar sinds ik deze brokken geef gaat het super goed met Luna, zelfs de dierenarts kon geen ruis meer constateren, Ik ben super tevreden!!

  • Hond eet het niet
    Door Noah , donderdag 2 maart 2023

    Het zal vast hele goede voeding zijn, mijn hond heeft een hartziekte en daarom wilde ik dit graag voeren. Maar hij haalt er zijn neus voor op.. 80 euro in de prullenbak. Raad iedereen aan om eerst een kleine zak te bestellen

  • Prima product
    Door Berg van den, zondag 2 augustus 2020

    Onze 10 jaar oude King Charles Spaniel zit na een hartinfarct en hersenbloeding op advies van de dierenarts op deze brokken. Dat gaat heel goed.

  • dieetvoer hond
    Door Yvette, dinsdag 3 maart 2020

    Snel geleverd, keurig verpakt en administratief netjes in orde!

  • Oudere boxer doet het weer geweldig!
    Door Thomas Hipp, woensdag 6 september 2017

    Gijs de boxer doet het geweldig op RC Cardiac blikvoer. Drinkt/plast minder. Prima acceptatie.