Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Persian Adult - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 28,25 € 25,43
(€ 12,72 / kg)

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Persian Adult

    Jouw prachtige Pers staat bekend om zijn mooie lange vacht. Deze vacht heeft regelmatige verzorging nodig. Wist je dat jouw kat zo'n 30 uur per week bezig is met de verzorging van zijn of haar vacht? Dit kan echter wel de nodige haarballen opleveren. Royal Canin Persian Adult bevat speciale vezels die de uitscheiding van ingeslikte haren bevordert om zo de vorming van haarballen te verminderen. Daarnaast zijn deze brokjes speciaal aangepast aan de kaken van jouw kat. Doordat de Pers een korte kaak heeft, pakt ze de brokjes met de onderkant van haar tong op. De vorm van deze brokjes zorgt ervoor dat jouw kat deze gemakkelijk op kan pakken. De voedingsstoffen die aanwezig zijn in de Royal Canin Persian Adult helpen om de zogeheten huidbarrière te ondersteunen. Ook helpen ze met een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Daarnaast bevat de voeding goed verteerbare eiwitten en prebiotica, wat de spijsvertering en darmflora helpt te ondersteunen. Dit kan een positief effect hebben op de kwaliteit van de ontlasting.

    Goed te combineren met Royal Canin Persian Adult Wet

    Eigenschappen

    • Zorgt ervoor dat de vacht zacht en glanzend blijft
    • De vezels bevorderen de uitscheiding van ingeslikte haren om zo haarballen te voorkomen
    • Ondersteunt de spijsvertering en darmflora om de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren
    • Ondersteunt de gezonde urinewegen
    • Het amandelvormig brokje is speciaal ontwikkeld zodat je Perzische kat het brokje gemakkelijk met de onderkant van zijn tong op kan pakken.

    Geschikt voor

    De volwassen Pers vanaf 1 tot 12 jaar.

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, plantaardige vezels, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, cichoreipulp, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), tarwemeel, maïs, gist en delen daarvan *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

    Analytische bestanddelen

    Ruw vet: 22,00%, ruwe as: 6,50%, ruwe celstof: 5,00%, Omega-6 vetzuren: 49,60 g, Omega-3 vetzuren: 10,60 g, EPA & DHA: 4,00 g, ruw eiwit: 30,00%

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 28000,00 IE/kg, Vitamine D3: 700,00 IE/kg, E1 (ijzer): 41,00 mg/kg, E2 (jodium): 4,10 mg/kg, E4 (koper): 6,00 mg/kg, E5 (mangaan): 53,00 mg/kg, E6 (zink): 160,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Persian Adult - Kattenvoer ervaringen
  • Prima
    Door R.A. Olislagers, dinsdag 2 mei 2023

    Goed

  • Enigste wat poes wil eten
    Door Geessien, vrijdag 31 december 2021

    Mijn poes, Wiebie, krijgt dit nu sinds 9 jaar. Ik heb verschillende soorten geprobeerd maar ze wil niks anders, Wiebie is een poes die ik vanaf haar geboorte ken heb haar met de fles groot gebracht en zulke poezen zijn veelal moeilijk maar met deze Persian doet ze het goed.

  • Verbetering vacht en ontlasting
    Door Hell, donderdag 24 oktober 2019

    Eerst had mijn kat een matige vacht, dof geen glans. Ook was er veel ontlasting wat verschrikkelijk stonk. Nadat ik met rc begon speciaal voor mijn kat haar ras merkte ik al snel dat ze meer begon te glanzen. Ze zat lekker in haar vacht! Ook haar ontlasting werd minder, het stonk ook veel minder. Plus is deed langer met het voer omdat ik minder hoefde te geven. Super!