Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin Maxi Light Weight Care - Hondenvoer

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 26,20 € 23,58
(€ 7,86 / kg)

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Maxi Light Weight Care - Hondenvoer ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

    Royal Canin Maxi Light Weight Care

    Maxi Light Weight Care van Royal Canin helpt grote honden een gezond gewicht te behouden. Deze voeding bevat minder calorieën en de juiste hoeveelheid vezels. Zo krijgt jouw hond geen hongergevoel. Als jouw hond afvalt, helpt Maxi Light Weight Care de spiermassa te behouden door middel van het aangepaste eiwitgehalte in de voeding. Gewrichtsproblemen worden relatief vaker gezien bij honden van grote rassen. Door toevoeging van glucosamine en chondroitine ondersteunt deze voeding soepele gewrichten en sterke botten. Zo komt jouw hond niks tekort.

    De Royal Canin Maxi Light Weight Care gaat perfect samen met de natvoeding Royal Canin Light Weight Care.

    Eigenschappen

    • Ontwikkelt voor grote honden van 26 tot 45 kilo
    • Aangepast eiwitgehalte voor een gezonde spiermassa
    • Verrijkt met L-Carnitine
    • Verlaagd energiegehalte met minder calorieën om de gewichtstoename te beperken
    • Toegevoegde vezels die zorgen voor een vol gevoel, zodat jouw hond geen honger krijgt
    • Helpt bij het behouden van soepele gewrichten en sterke botten door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine

    Geschikt voor

    Volwassen en oudere grote honden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    3 of 10 kg

    Help jouw hond een gezond gewicht behouden

    • Volledige en uitgebalanceerde samenstelling, zowel in nat- als droogvoeding, zodat je de perfecte combinatie voor jouw hond kunt kiezen.
    • Houd jouw hond actief met wandelingen, spelletjes in het park of spelen in huis.
    • Beloon de hond met brokjes afkomstig van zijn dagelijkse voeding in plaats van met snacks.
    • Als je vragen of zorgen over de gezondheid van jouw hond hebt, neem dan contact op met de dierenarts.

    Samenstelling

    gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, maïs, gerst, maïsmeel, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, dierlijke vetten, bietenpulp, cellulosepoeder, visolie, mineralen, gist en delen daarvan, fructo-oligosacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 27,0% - Ruw vet: 11,0% - Ruwe as: 5,5% - Ruwe celstof: 11,4%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 21.000IE, Vitamine D3: 900IE, IJzer (3b103): 46mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,9mg, Koper (3b405, 3b406): 10mg, Mangaan (3b502, 3b504): 49mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 133mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,09mg, L-carnitine: 200mg.

    Gekozen Product van het Jaar 2020

    Product van het Jaar 2020

    Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Maxi Light Weight Care - Hondenvoer ervaringen
  • geweldig
    Door Sonja van den beemd, donderdag 1 juli 2021

    Mijn hond biggie was duidelijk te dik geworden naar haar sterilisatie. Nu bij het openen van de zak stond ze al meteen met haar neus erbij ze is een moeilijke eter. Maar ze vind deze brok heerlijk. Inmiddels zijn we nu een tijdje bezig en we zijn er heel erg tevreden over. Biggie vind het voer zeer lekker en ze is na 8 weken goed afgevallen en helemaal op haar gewenste gewicht. ze heeft weer vorm in haar flanken en als ze zit heeft ze al weer een beetje te veel vel zoals dat bij een bulldog hoort te zijn. Tot nu toe meer dan tevreden zelfs. ze word ook energieker. het enige nadeel tot nu toe is dat ze in de de eerste 2 weken wat moeite had met poepen. ik deedeen klein beetje olijfolie over de brokken zodat ze beter kan poepen. maar na een paar dagen was dit niet meer nodig. . ze word leniger. aan haar vacht merk ik niks die wat altijd al heel mooi glanzend.

  • Super hondenvoer
    Door Miranda kok, zondag 13 juni 2021

    Rocky moest stabiel blijven op gewicht, dit voer heeft er zelfs voor gezorgd dat hij iets afgevallen is. De smaak is lekker en omdat er minder in zit mag hij zelfs iets meer brokken erg fijn voor onze hond die graag eet

  • Lekker en gezond
    Door Bjorn, vrijdag 11 juni 2021

    Hond schokte eerste dagen de brokken weg. Hij was er dol op. Na ongeveer een week was hij gewend aan de nieuwe brokken. Het naar binnen schrokken stopte, en hij eet er nu lekker van tot hij genoeg heeft.

  • Fantastisch Hondenvoer...
    Door Roely van der Linden, woensdag 19 mei 2021

    Het is een fantastisch product, mijn hond vind het heerlijk. Heeft nu ook minder de neiging om te bedelen voor iets lekkers. Ze is inderdaad al een aantal kilo,s afgevallen. Staat echt heel enthousiast te kwispelen als ik haar het voer ga geven...

  • Goede voeding!
    Door Janine franken, woensdag 12 mei 2021

    Onze gecastreerde Stabij woont op een boerderij en was gewend om alles te pakken en te eten wat er voorbij kwam. Beestje werd te dik, ondanks veel beweging overdag. We hebben hem helaas niet kunnen wegen, maar het is duidelijk zichtbaar dat ie wat is afgeslankt na inmiddels 1 zak hiervan. Hij is energieker en beweegt minder log. We zijn erg tevreden over deze voeding.