Service
Winkelwagen
Menu
Tekenalarm! - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Royal Canin Outdoor - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 25,60
(€ 12,80 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Outdoor

    Royal Canin Outdoor is smakelijk droogvoer voor volwassen katten die veel buiten te vinden zijn. Dit kattenvoer ondersteunt de natuurlijke weerstand en de urinewegen van jouw kat. Daarnaast zorgt dit voer ervoor dat de botten en gewrichten van jouw kat soepel en sterk blijven. Om ervoor te zorgen dat jouw actieve kat toch op gewicht blijft, heeft dit voer een extra hoog energiegehalte. Zou kan jouw kat lekker buiten genieten!

    Eigenschappen

    • Ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw kat
    • Helpt het ideale gewicht van je kat te behouden door het hoge energiegehalte
    • Draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten
    • Ondersteunt de urinewegen door het aangepaste mineralengehalte

    Geschikt voor

    Volwassen actieve katten die veel buiten zijn.

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, visolie, mineralen, kopraolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Analytische bestanddelen

    Ruw vet: 20,00 %, Ruwe as: 7,20 %, Ruwe celstof: 1,30 %, Ruw eiwit: 30,00 %, EPA/DHA: 4,00 g

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 30500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 37,00 mg/kg, E2 (jodium): 3.70 mg/kg, E4 (koper): 11,00 mg/kg, E5 (mangaan): 48,00 mg/kg, E6 (zink): 145,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Outdoor - Kattenvoer ervaringen
  • Zeer tevreden, actief en fit
    Door SIMBA, zondag 21 april 2024

    #freesample getest dankzij #Home Tester Club. Poes is terug fit en actief, geen te dikke poes meer, ze heeft genoeg met de aanbevolen hoeveelheid. Terug glanzende vacht ook.ze vindt de voeding ook superlekker. Ik blijf deze verder aankopen, zéér tevreden van en zeker aan te bevelen, topkwaliteit en dat merk je.

  • Krachtig en gezond
    Door Simbaatje, zondag 21 april 2024

    Getest, #freesample, dankzij #Home Tester Club.Poes terug actief en fit, jaagt weer elke dag. Zeer tevreden van deze voeding hij heeft genoeg met de aanbevolen dosis. Volledig overgeschakeld, zo tevredenbhiervan. Volle vacht en veel glans. Topproduct !

  • superkracht, gezonde vacht en actief
    Door Miene, zondag 21 april 2024

    Volledig overgeschakeld na het testen van deze voeding. De poes is actief en speels, loopt veel buiten. Ze had veel buikvet en dat is met deze voeding volledig opgelost. Haar vacht glanst en ziet er voller uit. Ze vindt de korreltjes supperlekker en komt heel snel als ik met de zak schud, ze weet , er is weer lekkers voor me op komst. Ik ben heel tevreden, ze bedelt niet meer de ganse dag, en je ziet dat ze sterk en gezond geworden is. Een echte aanrader dus !

  • Eindelijk een voeding voor actieve buitenkatten
    Door Ties80, zaterdag 20 april 2024

    Er zijn zoveel verschillende soorten voeding, maar dit was de eerste keer dat ik voeding tegenkwam voor katten die actief waren buitenshuis. En hoewel er nog niet veel effecten zijn, merk je toch dat je kat energieker en actiever is.

  • Lekker brokje
    Door Witte, vrijdag 19 april 2024

    Onze actieve buitenkat is NOG actiever, hij komt minder binnen en samen in de zetel liggen lijkt voor hem minder interessant. Hij zeurt enkel nog om binnen te komen om te eten. Hij eet wel minder en haalde al vanaf de eerste dag de nieuwe brokken tussen zijn gekende brokken uit. Lekker zijn ze dus wel! Ik kan niet zeggen dat hij beter in zijn vacht zit maar wel beter in zijn 'mindere' vet. Hij ziet er gewoon sportiever uit!