Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Medium Puppy - Hondenvoer

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 27,45
(€ 6,86 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Medium Puppy

    Royal Canin Medium Puppy is hondenvoer dat pups de best mogelijke start geeft tijdens de essentiële groeifase van hun leven. De voeding is ontwikkeld met in het achterhoofd natuurlijk de voedingsbehoeften van jouw pup: een complex van antioxidanten helpt de natuurlijke afweer van jouw jonge ondeugende viervoeter te ondersteunen. Het voer is uitermate geschikt voor puppy's van middelgrote rassen tot 12 maanden die een volwassen gewicht hebben van 11 tot 25 kg. Pups van middelgrote rassen hebben ook een relatief korte groeiperiode. Deze voeding ondersteunt en voldoet aan de hoge energiebehoefte die jouw pup tijdens deze, bijna letterlijke, groeispurt zo hard nodig heeft. Daarbij zorgt de combinatie van goed verteerbare eiwitten en prebiotica voor ondersteuning van een optimale spijsvertering en evenwichtige darmflora, wat bijdraagt aan goede kwaliteit van de ontlasting.

    Goed te combineren met Royal Canin Medium Puppy Wet

    Geef jouw puppy een liefdevolle en gezonde start met het Royal Canin Startpakket!

    In het ROYAL CANIN® Startpakket voor jouw puppy vind je naast een zak voeding ook een gratis Mijn Eerste Jaar-boek en giftcard t.w.v. €10. Het Mijn Eerste Jaar-boek zit boordevol interessante informatie, tips en invulvragen over het eerste jaar van jouw puppy en heeft ook ruimte voor je favoriete foto's. Met de giftcard krijg je direct €10 korting op je volgende aankoop ROYAL CANIN® puppyvoeding op onze website.

    Eigenschappen

    • Samengesteld om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van puppy's van middelgrote rassen
    • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen 
    • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten die een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen 
    • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen

    Geschikt voor

    Puppy's van middelgrote rassen tot 12 maanden met een volwassen gewicht tussen 11 en 25 kg

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    4, 10 of 15 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, gedehydreerde runder-en varkenseiwitten, maïs, tarwemeel, bietenpulp, rijst, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, maïsmeel, tarwe, maïsgluten, tarwegluten*, mineralen, sojaolie, gistproducten, visolie, fructo-oligosacchariden, gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosacchariden en bèta-glucanen) (0,29%), algenolie Schizochytrium sp. (bron van DHA), sap van Yucca schidigera, tagetes mee

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 32,0%-Ruw vet: 20,0%-Ruwe as: 8,2%-Ruwe celstof: 1,7%-Omega-3 vetzuur (DHA): 0,17%-Vitamine E: 500mg/kg-Vitamine C: 400mg/kg. Metaboliseerbare energie: 4.102kcal/kg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 15.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, IJzer (3b103): 37mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,7mg,Koper (3b405, 3b406): 11mg, Mangaan (3b502, 3b504): 48mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 128mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,07mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Medium Puppy - Hondenvoer ervaringen
  • Ben tevreden!
    Door Gerrie, donderdag 21 september 2023

    Ben treden met dit product en me puppy ook.

  • Prima voer
    Door Maaike, zondag 14 mei 2023

    Prima voer, zeker om mee te starten. Toch is het erg vettig en er zit weinig smaak aan. Voor het volwassenvoer toch op een ander merk over gestapt.

  • Hij geniet ervan
    Door Roland, donderdag 7 juli 2022

    Onze pup lijkt het echt lekker te vinden en eet het gulzig op. De vacht glanst en de ontlasting is goed stevig. Inmiddels een grote zak ervan gekocht.

  • Hond vindt het heerlijk!
    Door Flynn, dinsdag 31 mei 2022

    Mijn hond vindt deze brokken echt heerlijk! Het ogen als redelijk simpele, droge brokjes, maar mij hond zit echt aan het kastdeurtje te krabben waar de brokken liggen. Ze was altijd vrij makkelijk met eten, maar werd kieskeuriger en vond niet alle brokken meer lekker. Deze brokjes vielen direct in de smaak en zijn ook makkelijk te kauwen voor een kleine tot medium hond! Verder doet ze het er heel goed op, ze heeft veel energie en haar vacht glanst mooi! Ook haar ontlasting is helemaal op orde. Erg tevreden hierover!!

  • Puppy's power ;)
    Door Nathalie, woensdag 10 november 2021

    Onze pup kreeg dit al bij de fokker. Hij vond het heerlijk en eet het graag.