Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Royal Canin Savour Exigent - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 6,40
(€ 16,00 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Savour Exigent

    Is jouw volwassen kat een lastige eter? Met behulp van Royal Canin Savour Exigent zal jouw kat weer smullen van het eten. Royal Canin Savour Exigent is speciaal droogvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak uitkiezen. Dit voer bevat twee soorten brokjes met een verschillende vorm, samenstelling en textuur. Hierdoor wordt het voer smakelijker en bevordert het tevens de acceptatie bij smaak-kieskeurige katten. Het voer beschikt ook over een aangepast energiegehalte en dat helpt om het ideale lichaamsgewicht te houden. De ingrediënten in deze voeding zorgen voor een mooie, glanzende vacht.

    Eigenschappen

    • Extra smakelijk voer dankzij twee soorten brokjes met verschillende vorm, samenstelling en textuur
    • De oliën in het voer zorgen voor een mooie, glanzende vacht
    • Aangepast energiegehalte helpt om het ideale lichaamsgewicht te behouden

    Geschikt voor

    Kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak uitkiezen

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist en delen daarvan, mineralen, bietenpulp, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie.

    Analytische bestanddelen

    Ruw vet: 16%, ruwe as: 7,2%, ruwe celstof: 3,1%, ruw eiwit: 33%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 14500 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 37 mg/kg, E2 (jodium): 3,7 mg/kg, E4 (koper): 11 mg/kg, E5 (mangaan): 48 mg/kg, E6 (zink): 143 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Savour Exigent - Kattenvoer ervaringen
  • Royal canin savour Exigent
    Door Gwendolien, donderdag 18 april 2024

    Onze katten vinden deze heerlijk. Als hun bakje leeg is kan het niet vlug genoeg opnieuw gevuld worden. Ze hadden 2 bakjes ( met 2 verschillende soorten korrels bij wijze van test en kozen telkens eerst de royal canin De zak kan ook gewoon weer gesloten worden wat ook handig is.

  • radoll eet beter
    Door petrousjka, donderdag 18 april 2024

    Heb meegedaan aan deze test voor mijn ragdoll. Een enorm kieskeurige kat die heel gevoelig is aan het maken van haarballen. Normaal gebruik ik meer voeding in deze aard, maar deze vindt zij dus absoluut niet lekker. Het was met een klein hartje dat ik deze ging proberen. Ik moet zeggen dat het een positieve ervaring is geworden. Ze vindt het duidelijk lekker. Ik moet er wel kleinere porties van geven, anders blijft ze ervan eten. Ze heeft geen last van haar darmen of van overgeven. Ik zie wel weer een kleine toename van haarballen, maar al bij al vallen deze mee, dus de vertering gebeurt voor mijn kat met deze Royal Canin Savour Exigent op een goede manier. Benieuwd wat dit op lange termijn zal geven. Ik volg het verder....

  • Lekkere brokjes
    Door Dimitri V., donderdag 18 april 2024

    Het product zit in een handige verpakking die je kan hersluiten, zodat de brokjes langer vers blijven. De brokjes hebben een handige vorm en zijn zeer lekker. Mijn kat eet het product heel graag en is fan van deze brokjes.

  • Goed bevonden
    Door Mijke, woensdag 17 april 2024

    Via Home Tester Club kon poes Kanouk de voeding van Royal Canin Savour Exigent GRATIS testen. Dit werd goed bevonden en kiezen we vanaf nu voor dit product.

  • Goed bevonden
    Door Mijke, woensdag 17 april 2024

    Via Home Tester Club kon poes Kanouk de voeding van Royal Canin Savour Exigent GRATIS testen. Dit werd goed bevonden en kiezen we vanaf nu voor dit product.