Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 8,05
(€ 20,13 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

    Royal Canin Digestive Care

    De Royal Canin Digestive Care is speciaal samengesteld droogvoer voor katten met een gevoelige spijsvertering en last hebben van zachte ontlasting. De Digestive Care draagt bij aan een gezonde spijsvertering en betere kwaliteit ontlasting. Het snel opeten van brokjes kan leiden tot een slechte spijsvertering. Daarom zijn de brokjes van Digestive Care ringvormig gemaakt, zodat jouw kat goed moet kauwen voordat het ingeslikt kan worden. Hierdoor is het makkelijker te verteren, met als resultaat een betere ontlasting.

    Eigenschappen

    • Voor katten met een gevoelige spijsvertering en zachte ontlasting
    • De hoog verteerbare ingrediënten in de brokken dragen bij aan een gezondere spijsvertering en een betere darmflora. Hierdoor wordt de kwaliteit van de ontlasting beter.
    • De ringvormige brok bevordert het kauwen, waardoor de kat rustiger gaat eten. Dit heeft een positief effect op het verteerproces en het opnemen van voedingsstoffen

    Geschikt voor:

    Katten met een gevoelige spijsvertering en zachte ontlasting in de leeftijd van 1 tot 7 jaar

    Smaak

    Vis

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Tarwegluten*, gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwemeel, rijst, dierlijke vetten, maïsgluten, gedehydreerde vis, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, maïsmeel, plantaardige vezels, mineralen, cichoreipulp, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,50%), fructo-oligosachariden (0,47%), gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosachariden).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 38,0% - Ruw vet: 15,0% - Ruwe as: 8,2% - Ruwe celstof: 3,3%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 12.500IE, Vitamine D3: 700IE, IJzer (3b103): 34mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,4mg, Koper (3b405, 3b406): 10mg, Mangaan (3b502, 3b504): 44mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 126mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,05mg

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer ervaringen
  • Voldoet heel goed
    Door Martha Zwart-Rietdijk, vrijdag 18 februari 2022

    Mijn poes Bibi had voedselallergie. Sinds ze deze brokjes gebruikt is het over. Ik ben zeer tevreden.

  • Kat krijgt erg dunne ontlasting van dit voer
    Door Eskave, vrijdag 2 juli 2021

    Noch mijn kat noch ik ben erg enthousiast over dit voer. Hij omdat hij het niet zo lekker vindt en ik omdat ik zijn ontlasting wel erg dun vindt erdoor. Voor ons dus geen aanrader.

  • Valt in de smaak!
    Door Joyce, vrijdag 11 juni 2021

    Onze poes Missy is dol op deze brokjes. Zodra de zak open ging en ze de geur rook, stond ze mauwend klaar om aan te vallen. Haar bak met brokjes is sinds tijden niet zo snel leeg geweest. En als extra pluspunt, is sinds de overgang naar deze brokken haar ontlasting ook een stuk minder zacht en het geeft een minder heftige geur, dus wij zijn er blij mee!

  • Superfijne brokken
    Door Annelies, woensdag 12 mei 2021

    In één woord geweldige brokken. Enorm verbaasd dat ze werkten, omdat we al vele soorten hadden geprobeerd. Ontlasting is goed en hij geeft niet meer zoveel over.

  • Katten vinden het voer erg lekker
    Door KB, dinsdag 11 mei 2021

    Mijn 2 mega katers vinden het voer erg smaakvol. Voor de overstap mengde ik dit nieuwe voer door hun oude brokjes (indoor katten) en ze aten hun oude bekende brokjes pas later op en ze aten de nieuwe er tussen uit. Kattenbak stinkt minder en door de mooie grotere brok schrokken ze minder. Hun vacht is mooi vol en glanzend. Ik heb wel het idee dat de katten sneller weer trek hebben vergeleken met hun oude brok. De andere brok vond ik beter tegen haarballen, die beginnen nu erg op te spelen.