Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Mini Puppy - Hondenvoer

Kies je product (6 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 17,65
(€ 8,83 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Mini Puppy

    Kan je puppy in de korte tijd dat hij hard groeit extra weerstand gebruiken? Royal Canin Mini Puppy is speciaal hondenvoer dat pups de best mogelijke start geeft tijdens deze belangrijke periode. De groeiperiode is namelijk een essentiële fase voor je pup. Tijdens deze fase ontwikkelt je pup ook een immuunsysteem. De vitamine C en E in het voer helpt je pup om de natuurlijke afweer te ondersteunen.

    Goed te combineren met Royal Canin Mini Puppy Wet

    Geef jouw puppy een liefdevolle en gezonde start met het Royal Canin Startpakket!

    In het ROYAL CANIN® Startpakket voor jouw puppy vind je naast een zak voeding ook een gratis Mijn Eerste Jaar-boek en giftcard t.w.v. €10. Het Mijn Eerste Jaar-boek zit boordevol interessante informatie, tips en invulvragen over het eerste jaar van jouw puppy en heeft ook ruimte voor je favoriete foto's. Met de giftcard krijg je direct €10 korting op je volgende aankoop ROYAL CANIN® puppyvoeding op onze website.

    Eigenschappen

    • Samengesteld om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van puppy's van kleine rassen 
    • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen
    • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten die een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen
    • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen

    Geschikt voor

    Puppy's van 2 tot 10 maanden leeftijd, met een verwacht volwassen gewicht van 10 kg

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    800 g, 2 kg, 4 kg of 6 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, tarwegluten*, maïs, gedehydreerde runder-en varkenseiwitten, bietenpulp,maïsmeel, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, mineralen, maïsgluten, sojaolie, visolie, fructo-oligosacchariden, gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosacchariden en bèta-glucanen) (0,30%), algenolie Schizochytrium sp. (bron van DHA), sap van Yucca schidigera, tagetes meel.

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 31,0%-Ruw vet: 20,0%-Ruwe as: 7,8%-Ruwe celstof: 1,5%-Omega-3 vetzuur (DHA): 0,17%-Vitamine E: 530mg/kg-Vitamine C: 390mg/kg. Metaboliseerbare energie: 4.072kcal/kg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 21.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, IJzer (3b103): 41mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,1mg, Koper (3b405, 3b406): 13mg, Mangaan (3b502, 3b504): 53mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 131mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Mini Puppy - Hondenvoer ervaringen
  • Fijn voer voor een pup
    Door BJ1975, vrijdag 8 maart 2024

    Ik geef de volwassen honden ook Royal canin maar zeker voor een pup is een goede start een pre. Ze groeien lekker, hun vacht is glanzend en ook hun ontlasging is stabiel en stevig. Als een pup diaree krijgt kan dit zeer grote gevolgen hebben dus ik ben zeer tevreden over dit voer

  • Smulpartij
    Door Joyce jonkers, woensdag 10 mei 2023

    Goede kwaliteit prijs verhouding.dommelsch begint spontaan te kwispelen en zijjn lippen af te likken. Hij heeft aan minder genoeg en zijn ontlasting werd veel beter

  • Niet meer verder zoeken
    Door DivaM21, zondag 23 april 2023

    Na veel verschillende merken te hebben geprobeerd, is en blijft dit favoriet. Iedere dag geniet ze van een zakje natvoer en tussendoor snoept ze van de brokjes. Wij zijn zeer tevreden! Toen wij onze pup kregen, was het een zoektocht naar passend voer. Want het 'beste' is niet altijd lekker. Dit is een hele goede samenstelling van wat een pup nodig heeft en ook nog eens lekker! Top!!

  • Goede brokjes
    Door Mc11, maandag 17 april 2023

    Goede brokjes, onze hond is eigenlijk een groter ras, dus als voer was deze niet geschikt maar als koekjes en beloning vind ze ze erg lekker.

  • Super!
    Door Anne / Koosje , vrijdag 14 april 2023

    Koosje vindt ze heerlijk, fijne kleine brokjes voor onze puppy, ook handig als beloning bij het trainen. Met alle belangrijke voedingsstoffen. Echt een aanrader!