Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Maxi Puppy - Hondenvoer

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 73,55
(€ 4,90 / kg)

De 15% korting is al in de prijs verwerkt.

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Maxi Puppy

    Royal Canin Maxi Puppy is smakelijk puppyvoer voor pups met een volwassen gewicht van 26 - 44 kg. Zo zal dit voer jouw pup ondersteunen tijdens de eerste 15 maanden van zijn leven. Dit droogvoer bevat genoeg energie, die jouw pup heel erg nodig heeft tijdens deze periode. In de eerste drie maanden van jouw pup zijn leven wordt het skelet opgebouwd. In deze fase heeft je pup ook tweemaal zoveel energie nodig als een volwassen hond. Na 8 maanden gaat de spiermassa zich ontwikkelen en deze krijgt door de aanwezige eiwitten een benodigde boost. De Maxi Puppy van Royal Canin, met aangepast energiegehalte, gaat voor een gezonde groei zorgen.

    Geef jouw puppy een liefdevolle en gezonde start met het Royal Canin Startpakket!

    In het ROYAL CANIN® Startpakket voor jouw puppy vind je naast een zak voeding ook een gratis Mijn Eerste Jaar-boek en giftcard t.w.v. €10. Het Mijn Eerste Jaar-boek zit boordevol interessante informatie, tips en invulvragen over het eerste jaar van jouw puppy en heeft ook ruimte voor je favoriete foto's. Met de giftcard krijg je direct €10 korting op je volgende aankoop ROYAL CANIN® puppyvoeding op onze website.

    Eigenschappen

    • Samengesteld om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van puppy's van grote rassen 
    • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen 
    • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten die een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen
    • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen

    Geschikt voor

    Puppy's van grote rassen tot 15 maanden met een volwassen gewicht tussen 26 en 44 kg

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    4, 10 of 15 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïsmeel, gedehydreerde runder-en varkenseiwitten, dierlijke vetten, maïs, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwemeel, tarwegluten*, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, maïsgluten, sojaolie, visolie, fructo-oligosacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosacchariden en bèta-glucanen) (0,29%), algenolie Schizochytrium sp. (bron van DHA), sap van Yucca schidigera, tagetes meel, glucosamine uit gisting, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine)

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 16,0%-Ruwe as: 7,9%-Ruwe celstof: 2,8%-Omega-3 vetzuur (DHA): 0,16%-Vitamine E: 495mg/kg-Vitamine C: 395mg/kg. Metaboliseerbare energie: 3.779kcal/kg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 18.000IE, Vitamine D3: 1.100IE, IJzer (3b103): 40mg, Jodium (3b201, 3b202): 4mg, Koper (3b405, 3b406): 12mg, Mangaan (3b502, 3b504): 52mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 129mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,08mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Maxi Puppy - Hondenvoer ervaringen
  • uitstekend
    Door Bobby, woensdag 24 januari 2024

    snelle levering

  • Hond vindt ze lekker.
    Door Gretha van Wattum, dinsdag 7 maart 2023

    Ik krijg de indruk dat mijn hond ze graag eet.Als ze niet teveel snaait langs de weg,ziet de ontlasting er goed uit.Mijn hond is een rare eter,ze laat altijd wat brokjes achter voor de Goden.De hond ziet er goed gezond uit met een glanzende vacht en ze is hyperactief.Ik denk dat het prima brokjes zijn.

  • Goede voeding
    Door Bianca, woensdag 27 juli 2022

    Onze pup vond de voeding heerlijk..... Duidelijke aangevinkt van hoeveelheid voer op de verpakking.

  • Ze vinden het heerlijk
    Door Angela, vrijdag 15 juli 2022

    Onze 2 pups vonden het heerlijk bakje was zo leeg kon het niet afkijken.

  • Volwaardige brokken voor mijn Berner Sennen pup
    Door Carina Peters, donderdag 23 juni 2022

    Mijn Berner Sennen pup Max heeft de afgelopen tijde Royal Canin Maxi voer mogen testen. Het voer zat in een grote verpakking, namelijk de 15 kg versie. Dit is de grootse zak die er is wat betreft deze variant. Je kan ze ook kopen in de 3 variant. De zak is van degelijke kwaliteit, het scheurt niet in als je de zak gebruikt. En het is tevens een hersluitbare verpakking. Mijn pup was vanuit de fokker andere voeding gewend, dus ik heb hem rustig aan laten wennen aan Royal Canin. Deze overgang is goed gegaan. Ik merk dat sinds Max volledig op deze voedings zit hij beter in, ik verdeel zijn dag hoeveelheid in porties en dat gaat goed. Hij eet het gelijk op. Daarbij vind ik dat zijn vacht glanzender is, zijn maag/darm stelsel goed in balans is. En hij groeit er op goed op. Vandaag nog de dierenarts bezocht voor zijn check up en die gaf ook aan dat Max lichamelijk er goed uit ziet. Wat is tevens een pluspunt vind is dat het voer niet te sterk ruikt, ik heb in het verleden met mijn andere hond ook voeding gebruikt, waarbij dit erg sterke geur had. Het voer van Royal Canin heeft dit absoluut niet, dit is echt een pluspunt. Het voer is van stevige consistentie die niet erg kruimelt.