Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin X-Small Puppy - Hondenvoer

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 15,90
(€ 10,60 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin X-Small Puppy

    Kan jou puppy in de korte tijd dat hij hard groeit extra energie gebruiken? Royal Canin X-Small Puppy is speciaal hondenvoer om pups de best mogelijke start geeft tijdens deze belangrijke periode. Zo is dit voer geschikt voor zeer kleine puppy's tot en met 4 kg in de leeftijdsperiode van 2 tot 10 maanden oud. Dit droogvoer ondersteunt tevens het ontwikkelende immuunsysteem van je pup. Dit komt door de aanwezige vitamine C en E in het voer. De eiwitten in dit voer zorgen voor de ontwikkeling van sterke spieren. De brokgrootte van dit voer is gebaseerd op de grootte van de pup.

    Geef jouw puppy een liefdevolle en gezonde start met het Royal Canin Startpakket!

    In het ROYAL CANIN® Startpakket voor jouw puppy vind je naast een zak voeding ook een gratis Mijn Eerste Jaar-boek en giftcard t.w.v. €10. Het Mijn Eerste Jaar-boek zit boordevol interessante informatie, tips en invulvragen over het eerste jaar van jouw puppy en heeft ook ruimte voor je favoriete foto's. Met de giftcard krijg je direct €10 korting op je volgende aankoop ROYAL CANIN® puppyvoeding op onze website.

    Eigenschappen

    • Samengesteld om te voldoen aan de hogere energiebehoeften van puppy's van extra kleine rassen
    • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen
    • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten die een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen
    • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen

    Geschikt voor

    Zeer kleine pups tot en met 4 kg van 2 tot 10 maanden oud

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    500 gram, 1,5 kg of 6 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, tarwegluten*, maïsgluten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, visolie, fructo-oligosacchariden, gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosacchariden en bèta-glucanen) (0,30%), algenolie Schizochytrium sp. (bron van DHA), sap van Yucca schidigera, tagetesmeel.

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 31,0%-Ruw vet: 20,0%-Ruwe as: 8,3%-Ruwe celstof: 1,5%-Omega-3 vetzuur (DHA): 0,17%-Vitamine E: 500mg/kg-Vitamine C: 400mg/kg. Metaboliseerbare energie: 4.054kcal/kg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 21.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, IJzer (3b103): 40mg, Jodium (3b201, 3b202): 4mg, Koper (3b405, 3b406): 12mg, Mangaan (3b502, 3b504): 52mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 132mg,Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin X-Small Puppy - Hondenvoer ervaringen
  • Fijn en stabiel voer
    Door BJ1975, vrijdag 8 maart 2024

    Prima brok, formaat is perfect maar ook de voeding in de brok ben ik zeer tevreden over. De pup groeit lekker, vacht glanst en de ontlasting is perfect Ook voor mijn oudere honden en de senioren voer ik RC. Zeer tevreden dus.

  • Ze smult!
    Door Debru, woensdag 24 januari 2024

    Mijn pup is een moeilijke eter maar smult van deze voeding! Het voer ziet er goed uit en ik ben zo blij dat ze nu regelmatig eet!

  • ROYAL CANIN voor al onze dieren
    Door Ester Kruys, zondag 21 januari 2024

    Voor al onze dieren gebuiken wij Royal Canin. Ook de puppy brokken bevallen erg goed. Ze zijn klein en zorgen voor een mooie glanzende vacht. De oudere hondjes die ook brokjes eten van Royal Canin, pikken vaak de puppy brokjes. Ook de kattenbrokjes (urinary) hebben ervoor gezorgd dat mijn katten niet meer met blaasproblemen bij de dierenarts komen. Inmiddels hebben wij alweer een nieuwe zak puppyvoer besteld want ze wil zelf ook niets anders meer dan dit voer.

  • Onze zeer kies keurige eter smult ervan!
    Door Diana, vrijdag 19 januari 2024

    Ons hondje is een kies keurige eter echter deze brokjes smult hij van. Een aanrader.

  • Kleine brok
    Door Clarissa, vrijdag 19 januari 2024

    Mijn pup van 6 maand vond de brok heerlijk. Wat mij meteen op viel was het formaat. Deze is mooi klein en kon ze goed kauwen. Ik gaf de brok altijd naast vers vlees. Afgelopen week zijn wij gestopt met brokken geven omdat ze steeds meer verstopping kreeg.