Service
Winkelwagen
Menu
Tekenalarm! - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Royal Canin Giant Puppy - Hondenvoer

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,95
(€ 6,56 / kg)

De 20% korting is al in de prijs verwerkt.

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Giant Puppy

    De zeer grote hondenrassen bereiken na 18 à 24 maanden hun volwassen gewicht van 45 kg of meer. Gedurende deze periode veranderen hun voedingsbehoeften, en daarom heeft Royal Canin twee formules ontwikkeld: Royal Canin Giant Puppy, te geven tussen de 2 en 8 maanden, en aansluitend daarop Royal Canin Giant Junior, voor de periode van 8 tot 18 à 24 maanden.

    Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van zeer grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen de botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel van de puppy zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen.

    Royal Canin Giant Puppy bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen om de intensieve groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen tussen 2 en 8 maanden te ondersteunen, en helpt de kans op ongewenste gewichtstoename te verminderen. De formule bevat ook voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan bewezen is dat ze de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem ondersteunen.

    Zeer grote honden hebben vaak een kwetsbaar spijsverteringsstelsel en zijn gevoelig voor diarree en winderigheid. De combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. Bovendien bevat de formule uitgebalanceerde hoeveelheden mineralen, waaronder calcium en fosfor, om de ontwikkeling van sterke, groeiende botten te ondersteunen.

    De brokvorm is speciaal aangepast aan de grote kaken van je puppy, zodat hij de brok makkelijk kan oppakken en kauwen.

    Geef jouw puppy een liefdevolle en gezonde start met het Royal Canin Startpakket!

    In het ROYAL CANIN® Startpakket voor jouw puppy vind je naast een zak voeding ook een gratis Mijn Eerste Jaar-boek en giftcard t.w.v. €10. Het Mijn Eerste Jaar-boek zit boordevol interessante informatie, tips en invulvragen over het eerste jaar van jouw puppy en heeft ook ruimte voor je favoriete foto's. Met de giftcard krijg je direct €10 korting op je volgende aankoop ROYAL CANIN® puppyvoeding op onze website.

    Eigenschappen

    • Een formule die de intense groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen ondersteunt
    • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen
    • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten die een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen
    • Uitgebalanceerd mineralengehalte om de ontwikkeling van sterke, gezonde botten te ondersteunen
    • Tot 8 maanden leeftijd

    Geschikt voor

    Puppy's van zeer grote rassen tot 8 maanden met een volwassen gewicht boven de 45 kg.

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    3,5 of 15 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, rijst, maïs, maïsmeel, dierlijke vetten, tarwemeel, bietenpulp, gehydrolyseerdedierlijke eiwitten, mineralen, maïsgluten, sojaolie, gistproducten, visolie, fructo-oligosacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, gehydrolyseerd gist (bron van manno-oligosacchariden en bèta-glucanen) (0,30%), algenolie Schizochytrium sp. (bron van DHA), sap van Yucca schidigera, tagetes meel, glucosamine uit gisting, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit 34,0%, ruw vet 14,0%, ruwe as 7,9%, ruwe celstof 1,3%, calcium 1,31%, fosfor 1,0%, vitamine E 490 mg/kg, vitamine C 370 mg/kg. Metaboliseerbare energie: 3.812 kcal/kg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A 16.500 IE, vitamine D3 1.100 IE, ijzer (3b103) 36 mg, jodium (3b201, 3b202) 3,6 mg, koper (3b405, 3b406): 11 mg, mangaan (3b502, 3b504) 47 mg, zink (3b603, 3b605, 3b606) 128 mg, selenium (3b801, 3b811, 3b812) 0,05 mg.
    Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10 g.
    Conserveermiddelen-Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Giant Puppy - Hondenvoer ervaringen
  • Volwaardige voeding voor mijn pup
    Door Carina Peters, zaterdag 23 maart 2024

    In de afgelopen weken heeft mijn puppy dit voer getest. Het was voor hem aftasten, nieuw voer, iets grotere brokken. Maar z`n nieuwsgierig overwon. Het is fijn dat op de verpakking staat wat de juiste hoeveelheid voer hij per dag nodig is. Ik geef het in 2x en hij weet nu al als ik naar de berghok loop ik voer voor hem ga halen. De brok heeft een goede formaat, kruimelt nauwelijks en geen vervelende geur. Mijn hond eet het graag en zijn stoelgang is goed en niet verandert. Kortom zeer tevreden hiermee. Een echte aanrader!

  • Goed voer voor mijn pup.
    Door Greve, dinsdag 13 februari 2024

    Mijn pup heeft in de afgelopen weken het voer van Royal Canin getest. Ik vind het fijn dat het voer is afgestemd op ras/formaat. Hierdoor weet ik doormiddel van het voedingsadvies op de verpakking hoeveel ik per dag qua voer moet geven. De pup vond het gelijk vanaf het begin lekker. En eet er gulzig van. Wat ik ook echt een pluspunt vind is dat het voer niet stinkt en niet kruimelt. Wanneer de junior leeftijd bereikt is dan kan ik over op het Junior voer van Royal Canin. kortom erg tevreden.

  • Aanrader
    Door Dirk, zaterdag 20 januari 2024

    Onze Bernerpup van 5 maanden is tot voor enkele weken een zorgenpup geweest: ondanks supplementen van de dierenarts, steeds opnieuw diarree. Royal Canin Giant Puppy is het derde soort voeding die we probeerden. De brokjes zijn groter dan die van de vorige merken, waardoor ze echt knabbelt ipv de brokjes gewoon door te slikken. Na drie dagen zagen we verbetering van haar ontlasting. Haar vacht verandert ook, begint mooi te blinken. We zijn ondertussen enkele weken verder en we hebben een totaal ander hondje: we moeten 's nachts niet meer opstaan, ze slaapt door tot 6 uur. Wat een verandering!

  • Wat een verschil
    Door Anne Van Laere, vrijdag 19 januari 2024

    Onze Berner pup van 4 maanden had continu last van te zachte ontlasting. Sinds zij Royal Canin Giant Puppy brokken krijgt, is dit probleem opgelost. De brokken zijn iets groter, waardoor ze er echt op moet knabbelen. Andere merken hadden kleine korrels, die ze inslikte zonder bijten. Haar vacht is beginnen glanzen, we hebben een compleet andere pup. Wat een verandering!

  • Volwaardige voeding voor mijn pup
    Door Carina Peters, donderdag 4 januari 2024

    In de afgelopen weken heeft mijn puppy dit voer getest. Het was voor hem aftasten, nieuw voer, iets grotere brokken. Maar z`n nieuwsgierig overwon. Het is fijn dat op de verpakking staat wat de juiste hoeveelheid voer hij per dag nodig is. Ik geef het in 2x en hij weet nu al als ik naar de berghok loop ik voer voor hem ga halen. De brok heeft een goede formaat, kruimelt nauwelijks en geen vervelende geur. Mijn hond eet het graag en zijn stoelgang is goed en niet verandert. Kortom zeer tevreden hiermee.