Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Acana Singles Yorkshire Pork Dog

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 26,15
(€ 13,08 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Acana Yorkshire Pork Dog

    Acana Singles worden gemaakt met één bron van eiwit aangevuld met een kleine hoeveelheid groenten, fruit en kruiden. Daarnaast bestaan de Singles voor het grootste deel uit voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten; synthetische toevoegingen worden tot een minimum beperkt. Yorkshire Pork van Acana bevat varkensvlees en onder andere pompoenen en cichoreiwortel die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Deze combinatie van ingrediënten maakt de Yorkshire Pork Dog ook geschikt als eliminatiedieet.

    Acana

    Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte van uw hond.

    Biologically Appropriate™

    Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij.

    Voordelen

    • Bevat één bron van proteïne
    • Laag in koolhydraten (30%)
    • Bevat geen granen en aardappelen

    Samenstelling

    Verse Yorkshire varken (16%), varkensmeel (16%), hele groene erwten, hele rode linzen, verse varkenslever (6%), varkensvet (6%), verse varkenslever (4%), verse hele kalebas (4%), hele garbanzo bonen, hele groene linzen, hele gele erwten, gedroogd varkenskraakbeen (2%), linzenvezels, zeealgen (1,2%), verse hele pompoen, gedroogde bruine kelp, gevriesdroogde varkenslever (0,1%), zout, verse hele cranberries, verse hele blueberries, chicoreiwortel, kurkuma, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel.

Andere klanten kochten ook

Acana Singles Yorkshire Pork Dog ervaringen
  • Heel goed
    Door Birgit, dinsdag 2 februari 2021

    Eens een heel andere smaak. Goed qualitative hondenvoer. Ben heel tevreden en probeer zeker nog meerdere soorten van Acana uit. Ook hier even vermelden dat het voer heel intens ruikt.

  • Goed gekeurd
    Door Natalie, maandag 27 november 2017

    Wat fijn dat er ook een kleine (proef)verpakking verkrijgbaar is. Dat is ideaal om thuis eens te testen of de hond het echt wel lekker vindt. En het werd, zonder twijfel, goedgekeurd.