Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Renal Select Kat

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 8,95
(€ 22,38 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Renal Select Kat

    Wanneer jouw kat gedurende langere tijd weinig eetlust heeft, kan dit wijzen op een nieraandoening. Nieraandoeningen komen relatief vaak bij katten voor. Hoewel het zich vaak bij oudere katten voordoet, kunnen ook jonge dieren last hebben van nierproblemen. De aandoening is meestal chronisch aanwezig. Vaak verslechterd de werking van de nieren progressief, wat betekent dat ze steeds minder goed werken. Volledig herstel is onmogelijk, maar door middel van een goede behandeling door de dierenarts, kunnen nierproblemen lange tijd onder controle worden gehouden. Hierbij is het geven van een speciale dieetvoeding één van de belangrijkste maatregelen.

    Werking Royal Canin Renal Select

    Royal Canin Renal Select is speciaal ontwikkelde dieetvoeding die de nierfunctie van je kat ondersteunt. Door middel van een laag fosforgehalte, EPA en DHA en antioxidanten draagt deze voeding bij aan de nierfunctie bij chronische nierziekten. Daarnaast helpen hoogwaardige eiwitten en een verlaagd eiwitgehalte de nieren van je kat minder te belasten. Renal Select van Royal Canin heeft een hoog energiegehalte, waardoor jouw kat met een kleine portie volledig in zijn voedingsbehoefte wordt voorzien. Zo wordt een optimaal lichaamsgewicht bevorderd en de belasting van de maag beperkt. Dankzij de grote smakelijkheid van de brokjes, smullen zelfs katten met een verminderde eetlust van Renal Select. Dit brokje heeft een dubbele structuur: hard van buiten, zacht van binnen. Zo wordt kauwen gestimuleerd en de spontane voedselopname bevorderd.

    Indicaties & eigenschappen

    • Ter ondersteuning bij chronische nierziekten
    • Helpt de terugkeer van oxalaatstenen bij katten met een verminderde nierfunctie te voorkomen
    • Helpt de terugkeer van uraat- en cystinestenen te voorkomen
    • Draagt met een hoog energiegehalte bij aan een optimaal gewicht
    • Smakelijke brok ter bevordering van de eetlust

    Geschikt voor

    Volwassen katten met (chronische) nierproblemen met een verminderde eetlust

    Gebruik

    Royal Canin Renal Select dient maximaal 6 maanden gegeven te worden, onder regelmatige controle van de dierenarts. Wanneer de kat goed op de voeding reageert, kan deze - altijd in overleg met de dierenarts - levenslang gegeven worden.

    Niet te gebruiken bij (contra-indicaties)

    • Groei, dracht en lactatie

    Inhoud

    2 of 4 kg

    Samenstelling

    • Samenstelling: dierlijke vetten, rijst, voorgekookt tarwemeel, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwemeel, plantaardige vezels, maïsgluten, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerde vis, mineralen, cichoreipulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
    • Analytische bestanddelen: ruw vet 21,5%, ruw eiwit 24,5%, ruwe as 6,4%, ruwe celstof 4,6%.
    • Toevoegingsmiddelen: vitamine A 20.800 IE/kg, vitamine D3 800 IE/kg, E1 (ijzer) 44 mg/kg, E2 (jodium) 4,5 mg/kg, E4 (koper) 14 mg/kg, E5 (mangaan) 58 mg/kg, E6 (zink) 173 mg/kg. Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong 10 g/kg.

    Opmerking

    Royal Canin Renal Select is geschikt voor katten die de standaard Royal Canin Renal brokjes minder goed eten. Wil je je kat, naast droogvoer, ook natvoeding geven? Combineer Royal Canin Renal Select dan met de natvoedingen van Royal Canin Renal Kat.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Renal Select Kat ervaringen
  • Max
    Door Ria, donderdag 28 december 2023

    Max heeft 3 jaar lang van de brokjes genoten. Op 2 december is hij op bijna 18 jarige leeftijd een natuurlijke dood gestorven 😢

  • Royal Canin Renal Select
    Door Ria, dinsdag 22 augustus 2023

    Max vind de brokjes nog steeds lekker.

  • Royal Canin renal select
    Door Ria, donderdag 30 maart 2023

    Vanwege de nieren . Max vind de brokjes lekker.

  • goed
    Door Rinaldo, donderdag 17 november 2022

    super goed

  • Royal Canine Nierdieet.
    Door G. Vogel, vrijdag 14 oktober 2022

    Helaas, kat wil het nierdieet van Royal Canin niet eten. Jammer, ik was zo blij een brok te vinden in een kleine verpakking. Die grote zakken zijn veel te veel. Kat is op leeftijd en eet niet meer zoveel. Nieren van de kat gaan achteruit, maar nog niet zo danig dat ze nierpatient is. Ik wilde het langzaam introduceren.