Service
Winkelwagen
Menu

Purina Pro Plan Dog - Medium & Large - 7+ Adult - Sensitive Skin

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 21,95
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Purina Pro Plan 7+ Adult - Sensitive Skin met OPTDERMA

    7+ Adult - Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor honden van zeven jaar en ouder met een gevoelige huid. Deze voeding biedt een specifieke hoeveelheid voedingsstoffen voor de behoeften van oudere honden. Het bevat een beperkte hoeveelheid eiwitbronnen om het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid te beperken. Bovendien bevat het een specifieke hoeveelheid voedingsstoffen die essentieel zijn om de huid en de vacht gezond te houden.

    Bekijk ook andere producten van Purina.

    Belangrijke voordelen

    • OPTIDERMA bevat een beperkt aantal eiwitbronnen om de mogelijke huidreacties van gevoelige oudere honden te helpen verminderen.
    • Heeft verhoogde vitamine E en C gehaltes voor het oudere immuunsysteem om de eerste tekenen van veroudering helpen tegen te gaan.
    • Een Specifiek gehalte omega 3-vetzuren om de gevoelige huid te helpen ondersteunen. Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen.

    Geschikt voor

    Geschikt voor middelgrote en grote hondenrassen vanaf 7 jaar oud met een gevoelige huid.

    Smaak

    Zalm

    Inhoud

    3 of 14 kg

    Samenstelling

    Zalm (17%), rijst (16%), maïs, gedehydreerd zalmeiwit, maïsglutenmeel, sojameel, maïsgries, gedroogde bietenpulp, gedroogd ei, dierlijk vet, maïszetmeel, mineralen, gedroogde cichoreiwortel, digest, sojaolie, visolie.

Andere klanten kochten ook

Purina Pro Plan Dog - Medium & Large - 7+ Adult - Sensitive Skin ervaringen
  • Smakelijk voer!
    Door Roswitha , dinsdag 12 januari 2021

    Mijn Engelse Stafford van 11 jaar heeft al lange tijd een gevoelige huid. Dit uit zich in krabben en doorbijten van bepaalde delen van zijn lichaam. Ook zijn ontlasting was af en aan dun. Ik merkte na een paar dagen al.verschil. zijn huid is rustiger en zijn ontlasting vaster. Maar het allerbelangrijkste is dat hij zijn bak met smaak leeg eet!

  • Kleine brokjes
    Door Marian, maandag 11 januari 2021

    De brokjes zijn voor een medium of large hond aan de te kleine kant. Mijn senior van 13 had wat moeite om ze uit zijn voerbak te krijgen, maar at wel alles op Inmiddels weer terug naar oude voer (ook Purina)

  • Goedgekeurd door onze herder
    Door Rida, donderdag 7 januari 2021

    Ik heb dit product via The Insiders mogen testen.Ten eerste viel me op dat er een handige manier van openen was. Een hoekje speciaal om open te maken en dan ook nog hersluitbaar. Ideaal! Eerst een paar brokjes gegeven om te wennen, dat was direct smullen. Het leek wel of het snoepjes waren. later wat meer in de voerbak gedaan en werd gretig opgegeten. Het product is dus goedgekeurd :) Onze hond heeft een gevoelige huid (jeuk door allergie) maar op deze korte termijn is het nog niet duidelijk hoe het zit met de verbetering van het welzijn/huid enz.

  • Toppie!
    Door Yvonne Hooghuis, dinsdag 5 januari 2021

    Mijn hondje Senna had meteen in de gaten dat het nieuwe brokjes waren, en begon er heel enthousiast aan te snuffelen, en viel meteen aan op haar bak met eten. Terwijl ze normaal gesproken een paar keer per dag brokjes pakt, was het nu meteen aanvallen en eten. Haar ontlasting ziet er ook beter uit, en heb het idee dat ze beter in haar vel zit. De verpakking ziet er ook goed uit, en is zeer makkelijk in gebruik, door de hersluitbare strip die erop zit.

  • Rijk aan zalm
    Door Marja , dinsdag 29 december 2020

    Dit product is perfect afgestemd op de leeftijd van onze hond die al wat ouder is. Persoonlijk vind ik de brokken niet lekker ruiken maar onze hond denkt daar anders over. Hij eet ze heel graag. Ik heb wel iets meer nodig van het product dan de brokken die de hond altijd krijgt want hij meldt zich eerder dan anders dat hij weer honger heeft. Zijn ontlasting is prima . De verpakking is handig omdat deze hersluitbaar is.