Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Happy Dog Supreme - Mini Adult

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,85
(€ 5,71 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Happy Dog Supreme - Mini Adult

    Mini Adult droogvoer voor kleine hondenrassen is speciaal afgestemd op de behoeftes van kleine hondenrassen. Zo bevat deze brok 26% licht verteerbare proteïne, een aangepast vetgehalte van 14% en de noodzakelijke, onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige bronnen. Het energiegehalte van Happy Dog Mini Adult droogvoer voor kleine hondenrassen is aangepast aan hun natuurlijke bewegingsbehoefte van 2-3 uur per dag.


    Natural Life Concept

    Alle Supreme voedingen van Happy Dog bevatten het Natural Life Concept. Het concept omvat een combinatie alle essentiële ingrediënten ter ondersteuning van het immuunsysteem en de algehele gezondheid. De voeding bevat geselecteerde kruiden en appelpectine ter ondersteuning van een natuurlijke en gezonde vertering. Daarnaast bevat het lijnzaad met waardevolle omega 3 en omega 6 vetzuren die bijdragen aan een gezonde vacht- en huidconditie. De Nieuw-Zeelandse groenlipmossel bevat glucose-aminoglucanen (GAG's) welke belangrijk zijn voor de gewrichten en pezen. Het concept bevat een samenstelling van verschillende sporenelementen ter ondersteuning van de algehele gezondheid.

    Samenstelling

    Mais, gevogelteproteïne**, gevogeltevet, rijstmeel, aardappelproteïne*, zalmmeel, vismeel, lamsproteïne*, zonnebloemolie, suikerbietensnippers*(ontsuikerd), appelpulp* (0,6?%), raapzaadolie, gedroogd ei, natriumchloride, gist*, kaliumchloride, zeealgen* (0,15?%), lijnzaad (0,15?%), mosselvlees* (0,02?%), gist*(geëxtraheerd), mariadistel, artisjok, paardenbloem, gember, berkenblad, brandnetel, kamille, koriander, rozemarijn, salie, zoethoutwortel, tijm (gedroogde kruiden totaal: 0,14 %) (* gedroogd; ** gedroogd, deels gehydrolyseerd)

Andere klanten kochten ook

Happy Dog Supreme - Mini Adult ervaringen
  • Middelmatig
    Door Kilic , vrijdag 12 februari 2021

    Onze honden.vinden het niet echt lekker..ze eten het omdat het moet.Normaal als ze het lekker zouden vinden ..zou het zelfse dag op zijn. Nu ligt het in hun bakkie bijna 1 week lang..onze husky , onze pomeriaan en dwergkeesje zijn zo te zien nogal kieskeurig

  • Fijne brokken
    Door Inge, donderdag 21 september 2017

    Mijn Spaanse hond is er gek op! Haar vacht glanst en ontlasting is goed!