Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 65,15
(€ 4,65 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken

    Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken is speciaal samengesteld om gezonde spieren en vitale organen te helpen behouden. Dit hondenvoer zit vol met natuurlijke vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Daarnaast bevat de voeding Vitamine E en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht van jouw hond!

    Eigenschappen

    • Met eiwitten van hoge kwaliteit voor het behoud van gezonde spieren.
    • Vol vezels voor een gezonde spijsvertering
    • Perfecte balans van Omega-6 vetzuren en Vitamine E voor een gezonde huid en vacht
    • Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak

    Ook beschikbaar in Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken natvoeding.

    Geschikt voor

    Volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud.

    Niet geschikt voor

    • Pups
    • Drachtige of zogende honden
    • Honden ouder dan 7 jaar

    Inhoud

    2,5 en 14 kg. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer.

    Dosering

    Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met jouw dierenarts. Gebruik je dit hondenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van jouw huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag de dierenarts ernaar bij ieder bezoek.

    Samenstelling

    Maïs, tarwe, kip- (9%) en kalkoenmeel (totaal 14% gevogelte), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, soja-olie, mineralen, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

    Analytische bestanddelen

    Eiwit 21,1%, vetgehalte 14,8%, ruwe celstof 1,6%, omega-6 vetzuren 3,4%, ruwe as 4,7%, calcium 0,70%, fosfor 0,63%, natrium 0,27%, kalium 0,71%, magnesium 0,09%; per kg: vitamine a 10.591ie, vitamine d3 722ie, vitamine e 550 mg, vitamine c 90 mg, bèta-caroteen 1,5 mg.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    IJzer 84,7 mg, jodium 2,4 mg, koper 8,4 mg, mangaan 8,8 mg, zink 155 mg, seleen 0,1 mg; met natuurlijk antioxidant.

Andere klanten kochten ook

Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken ervaringen
  • Prima
    Door Emilie, maandag 5 februari 2024

    Geen problemen

  • Geen klachten van Elmo gehoord
    Door Egni, zaterdag 15 januari 2022

    Onze hond, Elmo was direct enthousiast over deze brokken. Hij vind ze lekker (zo lekker dat de overgang van oud naar nieuw voer niet eens langzaam kon, hij begon direct alleen met het nieuwe voer). Behalve dat het goed gegeten wordt zie ik ook aan hem dat hij zich goed voelt. Het enige wat ik niet zo goed kan beoordelen is de invloed op zijn vacht, hij is namelijk middenin de rui. Zijn ontlasting ziet er goed uit en hij is vrolijk, energiek. Het meest opvallend is voor ons de smakelijkheid. Hij is geen moeilijke eter maar liet nog weleens een volle bak met brokken staan, dat is de afgelopen periode niet meer voorgekomen. zodra de brokken in zijn bak gaan begint hij te eten en eet ineens de hele bak leeg. Ik kan me voorstellen dat we op de lange termijn hierdoor moeten oppassen dat hij niet dikker wordt, dat is nu nog niet het geval. Wij zijn heel tevreden.

  • Goed voer
    Door Juli, donderdag 13 januari 2022

    Mijn hond komt al aan rennen als hij de zak hoort. En eet het het liefste super snel op. Het is naar mijn idee erg smakelijk voer en er komt ook een sterke geur vanaf en daarom zal mijn hond er zo sterk op reageren. Ook denk ik dat het voer hem erg goed doet want zijn huis is goed, vacht glanst is actief en heeft veel energie! Het enige punt is dat de brokken zowat puppy formaat zijn er ik dat dus wat klein vind omdat hij er amper op hoeft te kauwen en snel doorslikt.. verder erg tevreden en aan te raden!

  • Smakelijke brok
    Door Marsha Musters, zondag 9 januari 2022

    Afgelopen 5 weken hebben wij deze brok mogen testen met onze Hollands herder van 3 jaar. Onze hond eet niet heel goed als hij een brok al een tijdje heeft. En dat was helaas met deze brok het zelfde. Maar verder is het een prima brok. Bij het openen van de verpakking merk je meteen dat het een hele fijne verpakking is. Je kunt de zak namelijk weer afsluiten met de zippersluiting waardoor de brok lekker verst blijft. Onze hond vond de eerste keren de brok heerlijk. Meteen heel zijn bak leeg ondank dat het nog gemengd was met zijn vertrouwde brok. Het wennen ging goed. Hij heeft geen last van zijn maag of darmen gehad. Ontlasting bleef mooi van structuur en kleur. Ook toen de overgang helemaal gemaakt was naar deze brok vond hij hem nog erg lekker. Dit duurde 4 weken daarna liet hij helaas ook deze brok staan. Het fijne aan deze brokken is wel dat elke brok het zelfde is waardoor de hond niet alleen de lekkerste er tussen uit haalt. Het is een goed formaat brok en goed knapperig. Aan de energie, gedrag of haren hebben wij geen verbetering of verslechtering gemerkt. Hij bleef lekker energiek en zijn vacht bleef mooi glanzen. Wij zijn erg tevreden over deze brok en verpakking.

  • Honden houden ervan!
    Door Klondja73, zondag 9 januari 2022

    Mijn honden houden van deze brokken, elke keer dat ik ze pak, staan ze op hun achter poten! Ik heb (bijna) geen haar uitval gezien bij mijn honden. Ze zijn veel actiever geworden en ik heb ook veel meer energie gemerkt bij hun. De brokken laten ook helemaal geen viezigheid achter (behalve als mijn honden dat ook oplikken!) Verder slapen ze ook veel beter.