Uw winkelmand 0
  • Royal Canin - Kitten 36

Royal Canin - Kitten 36   4 kg


Royal Canin Cat Kitten 36
Aanbevolen: Voor kittens van 4 tot 12 maanden. Het definitieve gebit wordt gevormd. Door de tanden al vanaf deze periode te beschermen, voorkomt men het vroegtijdig ontstaan van mond en gebitsaandoeningen. De verteringscapaciteit van een kitten verandert: hij neemt bepaalde voedingsstoffen, zoals zetmeel, steeds beter op uit de voeding.

Een kitten groeit tot de leeftijd van 1 jaar in een steeds langzamer tempo. Zijn skelet wordt geleidelijk sterker en steeds meer spiermassa wordt ontwikkeld. De energiebehoefte neemt langzaam af, maar blijft wel erg hoog. Evenwichtige ontwikkeling Draagt bij tot een zeer veilige spijsvertering. bevordert een evenwichtige darmflora beschermt het darmslijmvlies zorgt voor een optimale opname van eiwitten.

Natuurljike weerstand.
Helpt een kitten zijn natuurlijke weerstand op te bouwen, dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten en Manno Oligo Sachariden die de productie van antistoffen stimuleren. Vermindering van de geur van de ontlasting. Waarborgt een vermindering van de geur van de ontlasting dankzij een hoog gehalte aan L.I.P. (eiwitten die voor meer dan 90% verteerbaar zijn).

Kitten 36 bevat L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn. Zorg ervoor dat uw kat altijd vers water heeft.
productcode 102
EAN-code 3182550702447
Bestellen
€ 54,99
€ 95,99

€ 54,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Urine Off - Cat & Kitten
Urine Off - Cat & Kitten Spray 500ml
€ 18,99

 

 
Laatst bekeken
Royal Canin - Kitten 36
Royal Canin - Kitten 36
€ 54,99

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?