Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Bolfo Mand en Tapijtspray

Kies je product (1 varianten)
Onbekende levertijd
€ 14,80
(€ 37,00 / l)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Bolfo Mand en Tapijtspray

    Deze omgevingsspray van Bolfo doorbreekt de cyclus van de vlo. Het is 4 tot 6 weken werkzaam en werkt direct tegen vlooien en vlooienlarven. Een groot deel van de vlooienpopulatie zit in je huis, waardoor het belangrijk is om je huis ook te behandelen. Zo voorkom je dat de cyclus van de vlo doorgaat en ze weer op je huisdier terecht komen.

    Eigenschappen

    • Werkt direct tegen vlooien en vlooienlarven in je huis
    • Het is 4 tot 6 weken werkzaam
    • Doorbreekt de cyclus van de vlo en werkt zo tegen herbesmetting vanuit de omgeving
    • Gebruiken op honden- en kattenmanden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van je dier

    Gebruik

    Voor je begint met sprayen is het verstandig om de ruimte eerst te stofzuigen en de stofzuigerzak hierna te verwijderen. Door de trillingen van de stofzuiger komen de vlooien uit hun pop/cocon, waardoor ze niet meer bestand zijn tegen de spray. Vervolgens sluit je alle ramen en deuren van de ruimte die je gaat behandelen. Het advies is om alle ruimtes te behandelen waar je hond of kat komt. Je sprayt vanaf een afstand van ongeveer 20 cm de plekken tot deze vochtig zijn. Je spuit enkele secondes per plek. Als je klaar bent, verlaat je de ruimte en laat je de spray een half uur inwerken. Dan de ruimte grondig ventileren, voordat je deze weer in gebruik neemt.

    Dit product is niet geschikt om grote oppervlaktes zoals vloeren te behandelen. Textiel zo heet mogelijk wassen (liefst 60 graden).

    Inhoud

    400 ml

    Samenstelling

    Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%.

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Bolfo Mand en Tapijtspray ervaringen
  • Prima spray!
    Door Faline, zondag 19 september 2021

    Helaas dit jaar ook last gehad van vlooien, zoals velen met mij. Ik heb o.a deze spray van bolfo gebruikt en de resultaten mochten er zijn! De vlooien hebben het niet overleefd. Uiteraard is alleen sprayen niet genoeg, je moet flink gaan stofzuigen en ik spray de binnenkant van mijn dyson ook met de spray, zodat evt opgezogen vlooien ook meteen dood gaan. Mandjes, kleedjes, beddengoed etc na het sprayen in de wasmachine en heet wassen. De chemische stofjes zijn natuurlijk niet ideaal voor je dieren en voor ons ook niet. Vandaar ook de wachttijd na het sprayen voordat je je huis weer in kan.