Uw winkelmand 0
  • Proplan - Sterilised - Optidigest Kip

Proplan - Sterilised - Optidigest Kip   10 kg


De Proplan Housekat een veelzijdige voeding voor katten die voornamelijk binnenshuis leven. Katten die binnen leven hebben andere behoeftes dan katten die regelmatig buiten komen. Daarom is het verstandig uw binnenkat voeding te geven die is afgestemd op deze behoeftes. Proplan Housecat is een hoogwaardige voeding met een combinatie van alle essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamines, antioxidanten en natuurlijk prebioticum. Dit voer bevat OptiRenal, een unieke mix van ingrediënten zoals aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze mix ondersteunt de gezondheid van de nieren en de voedingsvezels ondersteunen een gezond spijsverteringskanaal. Cichorei helpt de gezondheid van de darmen te ondersteunen door op natuurlijke wijze de groei van goede bacteriën in de darmflora te stimuleren. Bovendien reguleren speciale voedingsvezels de vorming van haarballen en stimuleren afvoer van haar door het spijsverteringskanaal. 

Dankzij de toevoeging van de natuurkuhje chichorei-wortel kunnen luchtjes van de kattenbak tot wel 20% worden teruggebracht. De unieke textuur van de brokjes zorgt ervoor dat de vorming van tandplak en tandsteen met ongeveer 40% vermindert. De toegevoegde kip garandeerd dat uw kat aan voldoende eiwitten komt. Met deze voeding vindt ook een verhoogde acceptatie plaats, met als gevolg; minder kans op voedselallergie. 

Eigenschappen:
- Bescherming voor essentiële functies
- Vitamine A houdt de vacht gezond
- OptiRenal beschermd het urinewegsysteem
- Helpt bij een snelle afweer van ziektekiemen
- Ondersteunt het aanmaken van antilichamen
- Vermindert de kattenback luchtjes tot 20%
- Vorming van tandplak en tandsteen tot 40% minder
- Inhoud: 10 kg 

Samenstelling:
Kip (20%), maïsglutenmeel, gedroogde gevogelteproteïne, rijst (14%), maïs, bietenpulp, dierlijke vetten, cichoreiwortel* (2%), eipoeder, erwtenproteïneconcentraat, tarweglutenmeel, visolie, autolysaat, gist, mineralen

Analyse:
Ruw eiwit 36%, ruw vet 14%, ruwe vezel 5%, ruwe as 7%

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (32.600 IE/kg), vitamine D3 (1.060 IE/kg), vitamine E (720 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), Fe(E1) (60 mg/kg), I(E2) (1,9 mg/kg), Cu(E4) (11 mg/kg), Mn(E5) (15 mg/kg), Zn(E6) (140 mg/kg), Se(E8) (0,12 mg/kg).
Met antioxidanten.

Voedingsadvies:

Gewicht kat
(kg)
Hoeveelheid
(gram/dag)
2 - 4 30 - 65
4 - 6 65 - 100
6 - 8 100 - 130
productcode 4060
EAN-code 7613036520157
€ 69,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Proplan - Sterilised - Optidigest Kip
Proplan - Sterilised - Optidigest Kip
€ 69,99

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?