Uw winkelmand 0
  • Royal Canin - Boxer Adult 26

Royal Canin - Boxer Adult 26   12 KG


Voor volwassen Boxers vanaf 15 maanden
Met zijn atletische, strakke lijf en krachtige spieren is de Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. Hij laat zich niet snel van zijn stuk brengen en is dan ook een uitstekende waakhond. Toch kan deze levendige en onverschrokken hond heel rustig en volgzaam zijn tegenover zijn baas. Hij moet echter wel zorgvuldig worden opgevoed om zijn befaamde enthousiasme in goede banen te leiden.

Belasting van gewrichten
De Boxer staat bekend om zijn enthousiasme. Hij vraagt dan ook veel van zijn gewrichten, waardoor het risico van gewrichtsproblemen toeneemt. Daarom heeft hij voeding nodig die is afgestemd op zijn intensieve lichaamsbeweging.

Een kwetsbaar hart
Het is bekend dat de Boxer gevoelig is voor hart en vaat aandoeningen. De meest voorkomende aandoening is het niet meer goed functioneren van de hartspier. De pompfunctie van het hart neemt dan in kwaliteit af. Na verloop van tijd kan de hartspier zich zelfs niet meer voldoende samentrekken om een voldoende grote hoeveelheid bloed te laten circuleren.

Een redelijk gevoelig spijsverteringsstelsel
Als de Boxer overstuur, gestressed of oververmoeid is, kan dat tot darmklachten leiden. Met een gezonde levensstijl en voeding die is afgestemd op zijn speciale behoeften kunnen problemen met de spijsvertering binnen de perken worden gehouden.

Zeer specifieke kenmerken
De Boxer is kortschedelig gebouwd en heeft een vooruitstekende onderkaak. Door de vorm van de kaken en de specifieke plaatsing van zijn tanden heeft hij moeite met het oppakken van zijn voeding. De vorm van de kaken zorgen er telkens voor dat de Boxer zijn eten vaak doorslikt zonder te kauwen.

Muscle Dynamism
Helpt de spiermassa in stand te houden en ondersteunt de gewrichten dankzij een optimaal eiwitgehalte (26%), een hoog gehalte L-carnitine, chondroïtinesulfaat, glucosamine en omega-3-vetzuren (EPA-DHA).

Krachtige hartspier
Draagt bij aan optimale functionering van de hartspier.

Betere celweerstand
Voor behoud van vitaliteit dankzij een exclusieve combinatie van lycopeen, polyfenolen uit druiven en groene thee en vitamine E en C.

Speciaal voor de kortschedelige kaak
Gemakkelijker in de bek te nemen; stimuleert de Boxer op zijn brokken te kauwen dankzij de speciaal aangepaste brokken.

Andere ingrediënten
Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, gedehydreerd varkenseiwit, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige oliën (sojaolie, kopraolie), plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, tomaat (bron van lycopeen), natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), taurine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), L-carnitine, DL-methionine, L-tyrosine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn._x000D_
productcode 56
EAN-code 3182550719766
€ 72,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Royal Canin - Boxer Adult 26
Royal Canin - Boxer Adult 26
€ 72,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?