Service
Winkelwagen
Menu
Tekenalarm! - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Royal Canin Labrador Retriever Adult 5+

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 76,65
(€ 6,38 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Labrador Retriever Adult 5+

    Is jouw labrador retriever over de leeftijd van 5 jaar? Een labrador is actieve en speelse hond die vaak wel van iets lekker houdt. Na de leeftijd van 5 jaar kan de hond beginnende verouderingskwalen vertonen waardoor zijn voedingsbehoefte kan gaan veranderen. De Labrador Retriever Adult 5+ van Royal Canin is speciaal samengesteld om ondersteuning te bieden in de eerste fase van het verouderingsproces. Deze voeding zal helpen de gezonde cellen te behouden, dit gebeurd met een combinatie in de voeding van het antioxidantencomplex (met vitamine C en E). Er zit een aangepaste hoeveelheid fosfor in de voeding om zo de gezondheid van de nieren te helpen ondersteunen. De ondersteuning van gewrichten is bij ouder wordende honden van hoog belang. Deze hondenbrok bevat specifieke voedingsstoffen zoals collageen en omega-3 vetzuren EPA en DHA om zo een ondersteuning te bieden aan het kraakbeen en hiermee ook de botten en gewrichten in goede conditie te houden. Er zitten goed verteerbare eiwitten in deze voeding waardoor het spijsverteringsstelsel ontlast zal worden en alle voedingsstoffen goed worden opgenomen. De vorm van de labrador brok blijft behouden om het schrokken te verminderen. Ook zijn de brokken goed in water te weken, voor als jouw labrador moeite heeft kauwen op harde brokken.

    De voedingen van Royal Canin ondergaan allemaal een kwaliteitscontroleproces. Zo kan de kwaliteit van de voeding gegarandeerd worden en kan er aan de specifieke voedingsbehoefte van jouw hond worden voldaan.

    Eigenschappen

    • Helpt het verouderingsproces van de Labrador te ondersteunen
    • Biedt ondersteuning aan en gezond gewicht en de spiermassa
    • Draagt bij aan het gezond houden van de gewrichten
    • Bevat makkelijk verteerbare eiwitten
    • Smakelijke hondenbrok die goed geaccepteerd wordt
    • Brok is goed te weken in water

    Geschikt voor

    voor oudere honden vanaf 5 jaar van het ras Labrador Retriever

    Inhoud

    3 of 12 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte eiwitten, rijst, maïsmeel, maïs, maïsgluten, tarwe, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, cellulosepoeder, plantaardige vezels, visolie, mineralen, sojaolie, gistproducten, gehydrolyseerd collageen (3,5%), gedroogde tomatenpulp (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden, fructo-oligosacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit 30,0%, ruw vet 11,0%, ruwe as 5,9%, ruwe celstof: 4,4%, fosfor 0,60%, EPA/DHA 0,40%, L-carnitine 200mg/kg.

    Toevoeginsmiddelen

    Vitamine A: 27.500IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 41mg, Jodium (3b201, 3b202): 2,7mg, Koper (3b405, 3b406): 5mg, Mangaan (3b502, 3b504): 31mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 134mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,12mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 625mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Labrador Retriever Adult 5+ ervaringen

Heb je ervaring met Royal Canin Labrador Retriever Adult 5+ ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review