Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Smølke Kat Sterilised

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,95
(€ 9,48 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Smølke Kat Sterilised

    Bij een sterilisatie of castratie verandert de stofwisseling van jouw kat waardoor hij/zij een lagere voedingsbehoefte heeft. Het is vaak zo dat katten de neiging hebben om juist meer te gaan eten, wat uiteindelijk kan zorgen voor overgewicht. Het is daarom belangrijk om goed op te letten en eventueel de voeding aan te passen. Kat Sterilised van Smølke is er speciaal voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat en helpt je kat op een gezond gewicht te komen en blijven. Om de kat wat te helpen bij de vetstofwisseling bevat de voeding 20% minder vet en L-carnitine en choline. De extra vezels in de voeding zullen zorgen voor een verzadigd gevoel.

    Een uniek eiwitprofiel

    Kat Sterilised van Smølke is tarwevrij en bestaat uit een variatie aan eiwitbronnen. De dierlijke eiwitbronnen in deze voeding zijn; Nederlandse kip, britse lam en vis met het MSC keurmerk. Visproducten afkomstig van duurzame visserij bevatten het MSC (Marine Stewardship Council). Bij duurzame visserij wordt er zo min schade toegebracht aan het leven in zee en worden visstanden duurzaam beheerd. De combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgen voor een compleet pakket aan bouwstoffen (eiwitten).

    Eigenschappen

    • Voor gesteriliseerde of gecastreerde katten
    • Bevat 20% minder vet
    • Zorgt voor een vol gevoel

    Geschikt voor

    Gesteriliseerde of gecastreerde katten

    Smaak

    Kip, lam en MSC vis

    Inhoud

    2 of 4 kg

    Samenstelling

    Kippenmeel (25%), mais, sorghum, maisgluten, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), rijst, cellulose (5%), bietenpulp, lamsmeel (4%), MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, gehydroliseerd eiwit, vitaminen en mineralen mix, gist (1%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%), natriumhexametafosfaat (0,1%).

    *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij.

    Analytische bestanddelen

    Eiwit 33%, ruwe celstof 5,0%, vetgehalte 13%, ruwe as 6,5%, calcium, 1,0%, fosfor 0,74%, magnesium 0,13%, omega-3 0,27%, omega-6 2,1%.

Andere klanten kochten ook

Smølke Kat Sterilised ervaringen

Heb je ervaring met Smølke Kat Sterilised ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review