Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin British Shorthair Kitten - Kattenvoer

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 32,70 € 29,43
(€ 14,72 / kg)

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin British Shorthair Kitten

    Dit overheerlijke droogvoer van Royal Canin is speciaal samengesteld voor een kitten van het Brits korthaar ras. Dit voer is goed voor de ontwikkeling van sterke spieren en botten. Daarnaast ondersteunt dit brok de natuurlijke weerstand van je kitten. Dit brok is tevens speciaal aangepast op de kaken van je Brits korthaar kitten. De brok van Royal Canin British Shorthair Kitten heeft een boogvorm. Deze vorm helpt om om met de brede kaak het brokje gemakkelijk op te pakken. Daarnaast stimueert de brok het kauwen, wat bijdaagt aan de gebitshygiëne.

    Eigenschappen

    • Specifieke rasvoeding voor Brits Korthaar kitten tot en met 12 maanden
    • Een aangepast eiwitgehalte draagt bij aan de ontwikkeling van sterke spieren en botten
    • Met licht verteerbare eiwitten ter ondersteuning van de spijsvertering
    • De brokgrootte is aangepast aan de grootte van de Brits korthaar kitten
    • Antioxidanten helpen de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen

    Geschikt voor

    Katten tot en met 12 maanden van het Brits Korthaar ras

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2 kg of 10 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, psylliumschil en psylliumzaden (0.5%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Analytische bestanddelen

    Ruw vet: 20%, ruwe as: 7%, ruwe celstof: 2,2%, ruw eiwit: 38%.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 28900.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 38.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.90 mg/kg, E4 (koper): 7.00 mg/kg, E5 (mangaan): 50.00 mg/kg, E6 (zink): 150.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.07 mg/kg, L-carnitine: 50.00 mg/kg.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin British Shorthair Kitten - Kattenvoer ervaringen
  • Perfecte brokjes voor onze kat
    Door Suuzna, maandag 15 januari 2024

    Onze kat is dol op deze brokjes! Bakje is direct leeg. Ze ziet er heel gezond uit, haar vacht glanst en ze is heel energiek en speels.

  • Veel verbetering
    Door Stephanie, maandag 15 januari 2024

    Sinds mijn kat deze krijgt zien we een gezondere vacht en betere eetlust. De prijs is wel aan de hoge kant dus weet niet of we die nog zullen aanschaffen.

  • Perfecte voedingç
    Door Blackiesbox, zondag 7 januari 2024

    Deze brokjes zijn perfect voor onze Britse korthaar kitten. Alle voedingsstoffen die onze poes nodig heeft zitten erin en dat zie je ook. Haar vacht glanst en is super zacht, haar lichaamsbouw verandert naar een stevige kat en haar energie is top. De brokjes zijn klein en zitten in een handige afsluitbare zak. Onze kitten is er verzot op. Belangrijk is dat de stoelgang niet ruikt en er normaal uitziet, een resultaat dat de voeding doet wat ze moet doen nl. onze kitten gezond groot brengen. Fijn dat je kan vertrouwen op een kwalitatieve samenstelling, je moet je dus geen zorgen meer maken over wat je Britse korthaar nodig heeft en binnen krijgt.

  • Top product!
    Door Mireille, zondag 7 januari 2024

    Deze brokjes zijn ideaal voor onze kitten. De samenstelling sluit perfect aan bij de voeding die een Britse korthaar best kan eten. Onze kitten lust ze heel graag en staat al rond me te trippelen wanneer ik de zak bovenhaal. De brokjes zijn klein en makkelijk te knabbelen. Zijn stoelgang ruikt bijna niet dus zijn spijsvertering werkt optimaal. Je ziet ook dat deze voeding hem goed doet. Zijn energiepeil is top, hij is levendig en zijn vacht is zacht en straalt. Deze voeding mag echt niet ontbreken als je een Britse korthaar wilt opvoeden.

  • het zijn kleine korreltjes
    Door croon andre, woensdag 3 januari 2024

    ben zeer tevreden en de poes ook ik zette een bakje van de korrels naast haar gewone korreltjes en deze liet ze gewoon weg staan