Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Orijen Fit & Trim Cat Whole Prey

Kies je product (5 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 37,90
(€ 21,05 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Orijen Fit & Trim Cat Whole Prey

    De kat is geëvolueerd als carnivoor met een natuurlijke behoefte aan voeding welke rijk is aan vers vlees en verse vis, aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Fit & Trim Cat Whole Prey van Orijen is geschikt voor katten met (aanleg voor) overgewicht en wordt gemaakt met vers kippen- en kalkoenvlees. Dit droogvoer is niet alleen rijk aan proteïnen, het bevat ook vezels die de darmwerking van uw kat ondersteunen. Tevens is Fit & Trim calorie- en koolhydraatarm.

    Orijen

    Orijen maakt haar natuurlijke dierenvoeding van verse lokale ingrediënten. Hierbij wordt de evolutie van de hond en kat in acht genomen; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Orijen Biologically Appropriate wordt bereid met ingrediënten die voor 80% afkomstig zijn van vlees en vis, 20% groenten, fruit en kruiden en bevat geen granen, aardappel, bietenpulp of andere stoffen.

    Biologically Appropriate™

    Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor bijna 100% uit verse ingrediënten. Dit alles is afgestemd op de natuurlijke behoefte van het dier. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten zijn dan ook graanvrij, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen, GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij.

    Voordelen

    • Verse ingrediënten
    • Natuurlijke kattenvoeding
    • Laag in koolhydraten
    • Zonder granen
    • Geen kleur-, geur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen

    Bewaaradvies

    Om optimaal gebruik te kunnen maken van de versheid van Orijen Whole Prey dient de verpakking binnen 4 tot 6 weken te zijn opgevoerd.

    Samenstelling

    Vers kippenvlees (14%), verse hele eieren (6%), verse hele haring (6%), vers kalkoenvlees (6%), verse kippenlever (6%), verse hele bot (4%), verse hele makreel (4%), verse hele pacifische heek (4%), verse kalkoenlever (4%), vers kippenhart (4%), gedroogde kip (4%), gedroogde kalkoen (4%), gedroogde makreel (4%), gedroogde hele sardine (4%), gedroogde hele haring (4%), gedroogde Alaskakoolvis (4%), linzenvezels, hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene erwten, hele kikkererwten, hele gele erwten, hele kievitsbonene, hele kleine witte bonen, gedroogd kippenkraakbeen (1%), vers kalkoenhart (1%), gedroogde hele blauwe wijting (1%), kippenvet (0,5%), appelvezels, gedroogde algen, gedroogde pompoen, gedroogde flespompoen, gedroogde wortelen, gevriesdroogde kippenlever, gevriesdroogde kalkoenlever, verse hele pompoen, verse hele flespompoen, verse hele courgette, verse hele pastinaak, verse wortelen, verse hele rode appels, verse hele peren, verse boerenkool, verse spinazie, verse rode biet, verse knolraap, vers bruinwier, verse veenbessen, verse bosbessen, verse amelanchier alnifolia, chicoreiwortel, geelwortel, mariadistel, grote klis, lavendel, heemstwortel, rozenbottel, bacteriën.

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit 44%, ruw vet 15%, ruwe as 10%, ruwe celstof 6%, vocht 10%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%, magnesium 0,1%, taurine 0,2%, omega-6 2,4%, omega-3 1%, DHA 0,3%, EPA 0,2%, L-carnitine 33 mg/kg

Andere klanten kochten ook

Orijen Fit & Trim Cat Whole Prey ervaringen
  • Super
    Door Sam, donderdag 29 april 2021

    Mijn kat is dol op deze brokjes, die ook nog eens verantwoord zijn qua voedingswaarden. En de verpakking is hersluitbaar, erg handig.

  • Brokjes erg klein, kat vindt het niet zo lekker
    Door Margriet, dinsdag 6 april 2021

    Ik geef het drie sterren omdat het natuurlijk en biologisch is, maar helaas vindt de kat het dus niet zo lekker. Ze eet het wel, omdat ze nou eenmaal altijd honger heeft, maar ik gun haar eigenlijk iets dat ze wel lekker vindt. De brokjes zijn zo klein dat ze er ook niet op hoeft te kouwen. Ze slikt ze zo in één keer door. Dat lijkt me ook niet echt goed. Verder doe ik ze altijd in zo'n voermolen zodat ze niet alles achter elkaar naar binnen schrokt, maar deze kleine brokjes blijven in de 'kieren' zitten en dan krijgt ze ze er niet uit. Dat is dan een beetje sneu.

  • Geen sterren
    Door Christel van Gigch, maandag 15 maart 2021

    De brokjes zijn veel te klein, voor een halve maincoon, en dat staat nergens vermeld. En ik heb 3 katten en geen één die het eet! En terug kan het niet want het is 1,5 kg. Dus nee ik zou adviseren om het Niet aan te schaffen.

  • Kleine brokjes
    Door Natasja van den Hoek , zondag 7 februari 2021

    Heerlijke kleine brokjes, mijn kat is er gek op.

  • Goed en gezond voer
    Door Sandy , woensdag 30 december 2020

    Mijn poes eet Orijen brokjes jarenlang. Ik voel dat ik haar het beste droge voer geef. Ja, ze krijgt ook natte voer.