Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Yarrah - Droogvoer Kat met Vis Bio

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 27,95
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Let op: Rond 1 november zal de Yarrah droogvoer lijn voorzien worden van vernieuwde verpakkingen. Zie de productafbeelding hierboven om de nieuwe verpakking van dit product te bekijken. Voor vragen is onze klantenservice te raadplegen.

    Yarrah - Cat Food dry with Fish heeft een frisse, nieuwe verpakking en een nieuw en verbeterd recept.

    Yarrah - Cat Food dry with Fish

    Voor de kat heeft Yarrah de brok Organic Cat Food Fish. Deze brokjes met vis zijn geschikt voor alle katten. Kittens vanaf 12 weken kunnen langzaam overstappen naar deze brokjes. De combinatie van kip, vis en granen zorgt ervoor dat Yarrah Adult Cat Food goed verteerbaar is. Het verkleint de kans op reacties op voedingsstoffen en klachten van maag- en darmen.

    Yarrah Organic Cat Food Fish bevat geen toegevoegde suikers.

    Beter leven keurmerk

    Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren.

    Samenstelling

    Gedroogde kip* (19,5%), tarwe*,mais*, kippenvet*, rijsteiwit*, gele erwten*, sojabonen*, gedroogde MSC haring¹ (4,3%), groene erwten*, lupine*, sojaschilfers*, biergist, mineralen, zonnebloempitschilfers*.

    * = biologisch.

    ¹Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. 95,6% van de landbouwgrondstoffen is afkomstig uit biologische landbouw.

Andere klanten kochten ook

Yarrah - Droogvoer Kat met Vis Bio ervaringen
  • ze vinden het heerlijk
    Door Yvonne van der Heiden, maandag 3 augustus 2020

    Mijn 2 katten eten niet vaak een ander merk maar deze brokjes zijn ze dol op, goede kwaliteit dus...

  • Prima
    Door Blank, woensdag 1 juli 2020

    Heel goed voer voor mijn katten. Ook voor mijn Pers met gevoelige darmen.

  • mijn kater eet het graag
    Door joanna, woensdag 23 augustus 2017

    Fijn dat het biologisch is en de kater eet het op.

  • Prima!
    Door Everdien Eskes, zaterdag 22 juli 2017

    Mijn logeerpoes at dit voer altijd al vanwege allergische reacties van de huid. Voor dit laatste was ook een andere reden, dus het is niet duidelijk of de huidige goede vachtconditie aan het voer toegeschreven kan worden. Maar het zal zeker invloed hebben! Mijn eigen kat was te dik en eet nu ook Yarrah. Ze valt er, op een heel natuurlijke manier, van af! Dat is een mooie bijkomstigheid.

  • Vis?
    Door Elvira, woensdag 21 oktober 2015

    Hoezo staat er met vis op als er maar 5% vis in zit en 26% kip? Misleidend om dit erop te zetten en komt mij commercieel over. Granen zijn niet goed voor een kat evenals peulvruchten en hier zit wel erg veel van in dit product als vulmiddel. Dat er biologisch wordt vermeld maakt het dan ook mooier dan het in werkelijkheid is voor een kat die een carnivoor is.

    Antwoord van Medpets

    Bedankt voor uw productbeoordeling. Vervelend dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen. Op de productpagina staat de samenstelling van het product vermeld, daar kunt u voor de bestelling de samenstelling al doornemen. Ik heb de kwestie over granen en peulvruchten aan onze dierenarts voorgelegd. Granen en peulvruchten zijn in essentie een goede en een niet gevaarlijke energiebron voor katten en zijn voor de meeste katten ( zonder intoleranties ) goed te verteren. U kunt terecht op de internetsite van Yarrah voor meer informatie over wat er biologisch is aan de producten van Yarrah. http://www.yarrah.com/yarrah/biologisch-is Mocht u in de toekomst vragen hebben over de producten ( en ingrediënten ) dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets