Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Pup / Junior 20 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Cavom Compleet Pup / Junior 20 kg

Cavom Compleet Pup / Junior 20 kg

47,95 - 58,11
Bestel nu direct voor € 47,95

Deze volledige hondenbrokken van cavom zijn ontwikkeld voor pups van 4 á 5 weken tot ongeveer 6 á 7 maanden. bij dit voer zijn granen zoals mais, tarwe en rijst bijna geheel weggelaten, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie minimaal is. doordat plantaardig eiwit, olie, rundvet en schaap- en rundvlees is toegevoegd heeft dit voer een hoge calorische waarde, wat een gezonde groei stimuleert. hiernaast bevat cavom compleet pup/junior alle nodige voedingsstoffen voor een pup in de groei.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 26%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 1,9%ruwe as: 6,5%vocht: 7%fosfor: 0,8%calcium: 1%natrium: 0,3%kalium: 0,6%mangaan: 26 mg/kgmagnesium: 1.100 mg/kgkoper: 8 mg/kgijzer: 130 mg/kgzink: 100 mg/kgkobalt: 2 mg/kgjodium: 1,5 mg/kgselenium: 0,2 mg/kgvitamine a: 16.500 ie/kgvitamine d3: 1.600 ie/kgvitamine b1: 16,5 mg/kgvitamine b2: 16 mg/kgvitamine b6: 8,5 mg/kgvitamine b12: 0,035 mg/kgvitamine e: 250 mg/kgvitamine c: 150 mg/kgvitamine k: 3 mg/kgd-pantotheenzuur: 27 mg/kgnicotinezuur: 75 mg/kgcholine cloride: 1.750 mg/kgfolinezuur: 2,5 mg/kgbiotine: 3 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer is complete voeding voor pups die 4 á 5 weken oud zijn tot ongeveer 6 á 7 maanden oud. * Ondersteunt de groei van uw pup * Makkelijk verteerbaar * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Met Cavom Compleet Puppy/Junior krijg je volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden, dat perfect is afgestemd op de levensfase tot 9 maanden. Om aan de behoeften tijdens de snelle groeifase van honden te voldoen, heeft het voer een hoog energiegehalte en levert het alle belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen. Cavom Compleet Pup/Junior bevat energierijke ingrediënten zoals dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten en goed verteerbaar graan dat bijna volledig wordt ontsloten. De verwerkte natuurlijke grondstoffen zijn precies afgestemd op de behoeften van puppy's en ook zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het droogvoer (gedrenkt in melk) is ook geschikt voor zeer jonge dieren vanaf de leeftijd van 4 tot 5 weken. Het wordt genkenmerkt door een heerlijke geur en een goede smaak. Cavom Compleet Puppy/Junior in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden (4-5 weken tot 6-9 maanden) Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Hoog energiegehalte: bevat veel calorieën uit dierlijke en plantaardige eiwitten, evenals rundervet en oliën, ideaal voor snelgroeiende jonge honden met hoge energievereisten Evenwichtig en compleet: de receptuur is perfect afgestemd op de behoeften van jonge honden Goed verteerbaar: de aanwezige granen zijn bijna volledig ontsloten en kunnen daarom goed worden verteerd Dierlijke en plantaardige eiwitten: gebalanceerd aminozuurprofiel Heerlijke geur en een lekkere smaak: wordt zelden afgeslagen door honden Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen in de ingrediënten te behouden Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom puppy hondenvoerDe volledige voeding voor pups en opgroeiende honden. Cavom Puppy is een volledige voeding voor jonge honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar voer. * Licht verteerbaar * 100% natuurlijk * Zorgt voor gezonde groei * Uitgebalanceerd voor de jonge hond * Geschikt voor honden vanaf 4 weken (Plein.nl)

Cavom Compleet Pup/Junior Rund&Vlees - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw jonge viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Pup/Junior van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor puppy's en jonge honden (vanaf 4 à 5 weken tot ongeveer 6 à 9 maanden oud).Voor pups is het raadzaam de voeding over meerdere maaltijden te verdelen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Puppy/Junior is speciaal gemaakt voor jonge honden die een andere voedingsstoffenbehoefte hebben door hun leeftijd, zodat ze gezond kunnen opgroeien. De diverse dierlijke eiwitten met rund- en schapenvlees, plantaardige eiwitten, rundvet en oliën zorgen voor een hoge calorische waarde. De grondstoffen zijn volledig voor aangepast voor jonge pups, zodat ze kunnen opgroeien tot een evenwichtige volwassen hond. Puppy/Junior kan al op een leeftijd van 4 á 5 weken bijgevoerd worden. Eerst het voer weken met melk, later met karnemelk of water. Voeg geleidelijk minder vocht toe. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Pup/Junior is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8716081990100
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
CAVOM COMPLEET PUP/JUNIOR 20KG 00001
€ 51,94
CAVOM COMPLEET PUP/JUNIOR 20KG 00001 bestellen
Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer 20 kg
€ 53,95
Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Puppy/Junior Cavom Hondenvoer
€ 53,99
20kg Compleet Puppy/Junior Cavom Hondenvoer bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer Pup - Junior 20 kg
€ 54,49
Cavom Compleet Hondenvoer Pup - Junior 20 kg bestellen
Cavom - Compleet puppy
€ 55,99
Cavom - Compleet puppy bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Pup/Junior Rund&Vlees - Hondenvoer - 20 kg
€ 57,49
Cavom Compleet Pup/Junior Rund&Vlees - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Cavom Compleet Pup/Junior - 20 KG
€ 58,11
Cavom Compleet Pup/Junior - 20 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Pup/Junior - 20 KG
€ 58,11
Cavom Compleet Pup/Junior - 20 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: