Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Midi 2 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Cavom Compleet Midi 2 kg

Cavom Compleet Midi 2 kg

8,75 - 9,49
Bestel nu direct voor € 8,75

Cavom Compleet Midi hondenvoer is een compleet hondenvoer met rund- en schapenvlees en is bij uitstek geschikt voor volwassen honden van kleine rassen. * Aangepaste brok kleine honden * Licht verteerbaar * Natuurlijk product (Brekz.nl)

Cavom Midi voor kleine rassenDeze complete maaltijd is geschikt voor volwassen honden van kleine rassen. Deze geperste brok is volledige afgestemd op de lichaamsbouw en energie-niveau van kleine honden. * Bevat alles wat kleine hondenrassen nodig hebben * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

Cavom Compleet Midi - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw kleine viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Midi van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor volwassen, kleine hondenrassen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Midi is speciaal gemaakt voor kleinere honden, met een kleine brokgrootte. De granen met onder andere maïs, rijst en tarwe zijn grotendeels ontsloten. Verder bevat de voeding dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees maar ook plantaardige eiwitten, zodat de aminozuren in het lichaam goed in balans zijn. Het zuivere rundvet zorgt - in combinatie met verschillende oliën - voor een optimale omega 3- en 6-vetzurenverhouding. Als laatste zorgen vitaminen, mineralen en diverse andere grondstoffen voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Midi is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8716081990193
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet Midi hondenvoer 2 kg
€ 11,70
Cavom Compleet Midi hondenvoer 2 kg bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer Midi 2 kg
€ 12,89
Cavom Compleet Hondenvoer Midi 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Midi - Hondenvoer - 2 kg
€ 14,48
Cavom Compleet Midi - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: