Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Light 20 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Cavom Compleet Light 20 kg

Cavom Compleet Light 20 kg

47,49 - 57,90
Bestel nu direct voor € 47,49

Cavom compleet light is een volledige voeding voor honden met overgewicht of honden met weinig lichaamsbeweging. dit droogvoer is ook geschikt voor honden die na castratie of sterilisatie aanleg hebben tot overgewicht. cavom compleet light heeft een verlaagd vetgehalte en is aangevuld met caloriearmere koolhydraten, zonder de voedingswaarde te verminderen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 22%ruw vet: 8%ruwe celstof: 3,2%ruwe as: 6,5%vocht: 8%fosfor: 0,8%calcium: 1%natrium: 0,3%kalium: 0,6%mangaan: 22 mg/kgmagnesium: 1.100 mg/kgkoper: 8 mg/kgijzer: 130 mg/kgzink: 100 mg/kgkobalt: 2 mg/kgjodium: 1,5 mg/kgselenium: 0,2 mg/kgvitamine a: 16.000 ie/kgvitamine d3: 1.600 ie/kgvitamine b1: 16,5 mg/kgvitamine b2: 16 mg/kgvitamine b6: 8,5 mg/kgvitamine b12: 0,035 mg/kgvitamine e: 250 mg/kgvitamine c: 150 mg/kgvitamine k: 3 mg/kgd-pantotheenzuur: 27 mg/kgnicotinezuur: 75 mg/kgcholine cloride: 1.750 mg/kgfolinezuur: 2,5 mg/kgbiotine: 3 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Cavom Light Hondenvoer helpt bij overgewichtCavom light is een volledige voeding voor honden met overegewicht of voor honden met weinig lichaamsbeweging. Je kan Cavom Light ook gebruiken als je hond weer wil groeien na een castratie of sterilisatie. De brokken zijn geperst en zeer licht verteerbaar. Deze 100% natuurlijke brokken zijn geheel in balans en zorgen voor de juiste hoeveelheid energie. * Heeft een verlaagd vetgehalte * Is aangevuld met calorie armere koolhydraten * Voorkomt overgewicht (Plein.nl)

Als je hond worstelt met overgewicht, bijvoorbeeld omdat hij gecastreerd is of niet genoeg lichaamsbeweging krijgt, is Cavom Complete Light geschikt voer voor hem. Het droogvoer bevat minder vet en ondersteunt het gewichtsbeheer. Het hondenvoer voor volwassen honden met overgewicht of neiging ernaar is ontworpen als compleetvoer voor de dagelijkse voeding en voorziet je trouwe viervoeter van alle essentiële voedingsstoffen. Het is gemaakt met caloriearme koolhydraten maar met dezelfde voedingswaarden als de reguliere Cavom Complete. De receptuur met dierlijke en plantaardige vetten en eiwitten is evenwichtig en gemaakt op basis van natuurlijk ingrediënten. Het light-hondenvoer scoort punten met een goede smaak en wordt zelden door honden afgeslagen. Cavom Complete Light in één oogopslag: Caloriearm droogvoer voor volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Weinig vet: aangepaste receptuur, ideaal voor honden met overgewicht, gecastreerde en gesteriliseerde dieren die neigen naar overgewicht en voor honden die weinig bewegen Aangepaste koolhydraatbronnen: caloriearm, maar toch dezelfde voedingswaarden Dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten: evenwichtige samenstelling met verschillende eiwitten en oliën Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Goede smaak en geur: het voer wordt zelden afgeslagen Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom Compleet Light hondenvoer is compleet hondenvoer voor honden met overgewicht of neiging tot overgewicht door weinig lichaamsbeweging. * Geleidelijk gewichtsverlies * Bevordert een gezonde lichaamsconditie van de hond * Gebalanceerde maaltijd (Brekz.nl)

Cavom Compleet Light Rund&Schaap - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw te zware viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Light van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor volwassen honden met overgewicht of met weinig lichaamsbeweging. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Light is speciaal gemaakt voor honden die te zwaar zijn of honden die van zichzelf niet heel actief zijn. Ook is Light zeer geschikt voor honden die na castratie of sterilisatie de neiging hebben om zwaarder te worden. De voeding bevat een verlaagd vetgehalte, met rundvet, diverse oliën, dierlijke eiwitten, rund- en schapenvlees en plantaardige eiwitten. Om het gewicht van je hond op peil te houden, bevat Light caloriearme koolhydraten zonder dat de voedingswaarde verminderd wordt. De diverse aangepaste grondstoffen zogen voor een optimale voeding voor honden met (aanleg voor) overgewicht. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Light is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
2900001238779; 8716081990025
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
CAVOM COMPLEET LIGHT 20KG 00001
€ 51,48
CAVOM COMPLEET LIGHT 20KG 00001 bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer Light 20 kg
€ 53,95
Cavom Compleet Hondenvoer Light 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Light Cavom Hondenvoer
€ 53,99
20kg Compleet Light Cavom Hondenvoer bestellen
Cavom Compleet Light hondenvoer 20 kg
€ 54,95
Cavom Compleet Light hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Light Rund&Schaap - Hondenvoer - 20 kg
€ 56,99
Cavom Compleet Light Rund&Schaap - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Cavom Compleet Light - 20 KG
€ 57,90
Cavom Compleet Light - 20 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Light - 20 KG
€ 57,90
Cavom Compleet Light - 20 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: