Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg
Thursday, 23 March 2023

Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg

51,250 - 61,490
Bestel nu direct voor € 51,25

Door de speciale manier van persen zijn de brokken van cavom compleet veel luchtiger dan andere brokken. hierdoor komt er meer geur vrij en zijn deze brokken voor de hond onweerstaanbaar! dit volledige voer van cavom compleet bevat lam en rijst en is daarmee geschikt voor honden die overgevoelig zijn of een aanleg hebben voor allergiën.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 22%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 2,8%ruwe as: 7%vocht: 8%fosfor: 0,8%calcium: 1% (Dierspecialist.nl)

Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer is een voeding voor junior en volwassen honden honden met als basis lam en rijst. * Ondersteunt de spieren en gewrichten * Helpt tegen voedselovergevoeligheid * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Als je hond last heeft van voedselallergieën of -intoleranties, kan dit te wijten zijn aan spijsverterings- en huidproblemen. Cavom Compleet met rijst en lam is speciaal ontwikkeld voor jonge en volwassen honden met deze problemen. Het voer is goed te verdragen en goed te verteren. Het droogvoer is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat rijst en lamsvlees, die als uiterst geschikt worden beschouwd voor honden met allergieën en intoleranties. Het is gemaakt met eiwitten en vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong en wordt gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling. Daarnaast scoort het hondenvoer Cavom Complete met rijst en lamsvlees punten met een heerlijke geur en een lekkere smaak. Cavom Compleet Lam Rijst in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor joonge en volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Goed te verdragen: gemaakt met rijst en lam, ideaal voor honden met allergieën en intoleranties Licht verteerbaar: de ingrediënten kunnen goed worden verteerd en verwerkt Dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten: gebalanceerde receptuur voor een volwaardige voeding Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Lekkere smaak: wordt door veel honden zelden afgeslagen Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom Compleet Hondenvoer met lam&rijstDeze geperste brok is geschikt voor junior en volwassen honden met een overgevoeligheid voor voeding. De basis voor dit hondenvoer is lam en rijst. Ook wanneer je hond veel last heeft van allergieën kan Cavom lam&rijst een goed hondenvoer zijn. * Voeding zonder tarwe graan * Goede voeding voor overgevoelige honden * Geperste brokken * Houdt het gebit van de hond sterk (Plein.nl)

Cavom compleet lam & rijst is een volledige voeding voor junior en volwassen honden met als basis lam en rijst. Cavom compleet lam & rijst is uitermate geschikt voor honden die overgevoelig zijn of aanleg hebben voor... (Dierenwinkelxl.nl)

Cavom Compleet Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw gevoelige viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Lam & Rijst van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor jonge of volwassen honden met overgevoeligheden of aanleg voor allergieën. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Lam & Rijst is speciaal gemaakt voor honden die een overgevoeligheidsreactie kunnen krijgen van bepaalde voedingstoffen, of die een aanleg hebben voor allergieën. De voeding is volledig afgestemd op honden met deze problemen en zal zorgen voor een gezonde huid. Door gebruik te maken van lam en rijst wordt de kans op een reactie verminderd, het gros van de honden met gevoeligheden reageert goed op deze ingrediënten. Ook de andere grondstoffen zijn speciaal uitgezocht voor jouw gevoelige hond. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Lam & Rijst is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 51,25
Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer 20 kg
€ 55,95
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Lamb & Rice Cavom Hondenvoer
€ 55,99
Cavom Compleet Hondenvoer Lam - Rijst 20 kg
€ 56,95
Cavom - Compleet Lam en Rijst
€ 59,49
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 20 kg
€ 61,49
Cavom Compleet Lam/Rijst - 20 KG
€ 61,49
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Lam/Rijst - 20 KG
€ 61,49