Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg
dinsdag, 24 mei 2022
Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg

Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg

48,95 - 51,25
Bestel nu direct voor € 50,49

Cavom compleet lam & rijst is een volledige voeding voor junior en volwassen honden met als basis lam en rijst. Cavom compleet lam & rijst is uitermate geschikt voor honden die overgevoelig zijn of aanleg hebben voor... (Dierenwinkelxl.nl)

Door de speciale manier van persen zijn de brokken van cavom compleet veel luchtiger dan andere brokken. hierdoor komt er meer geur vrij en zijn deze brokken voor de hond onweerstaanbaar! dit volledige voer van cavom compleet bevat lam en rijst en is daarmee geschikt voor honden die overgevoelig zijn of een aanleg hebben voor allergiën.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 22%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 2,8%ruwe as: 7%vocht: 8%fosfor: 0,8%calcium: 1% (Dierspecialist.nl)

Cavom Compleet Hondenvoer met lam&rijstDeze geperste brok is geschikt voor junior en volwassen honden met een overgevoeligheid voor voeding. De basis voor dit hondenvoer is lam en rijst. Ook wanneer je hond veel last heeft van allergieën kan Cavom lam&rijst een goed hondenvoer zijn. * Voeding zonder tarwe graan * Goede voeding voor overgevoelige honden * Geperste brokken * Houdt het gebit van de hond sterk (Plein.nl)

Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer is een voeding voor junior en volwassen honden honden met als basis lam en rijst. * Ondersteunt de spieren en gewrichten * Helpt tegen voedselovergevoeligheid * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Als je hond last heeft van voedselallergieën of -intoleranties, kan dit te wijten zijn aan spijsverterings- en huidproblemen. Cavom Compleet met rijst en lam is speciaal ontwikkeld voor jonge en volwassen honden met deze problemen. Het voer is goed te verdragen en goed te verteren. Het droogvoer is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat rijst en lamsvlees, die als uiterst geschikt worden beschouwd voor honden met allergieën en intoleranties. Het is gemaakt met eiwitten en vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong en wordt gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling. Daarnaast scoort het hondenvoer Cavom Complete met rijst en lamsvlees punten met een heerlijke geur en een lekkere smaak. Cavom Compleet Lam Rijst in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor joonge en volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Goed te verdragen: gemaakt met rijst en lam, ideaal voor honden met allergieën en intoleranties Licht verteerbaar: de ingrediënten kunnen goed worden verteerd en verwerkt Dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten: gebalanceerde receptuur voor een volwaardige voeding Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Lekkere smaak: wordt door veel honden zelden afgeslagen (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8716081990131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom - Compleet Lam en Rijst
€ 50,49
Cavom - Compleet Lam en Rijst bestellen
Geen titel
€ 51,25
Geen titel bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer Lam - Rijst 20 kg
€ 51,95
Cavom Compleet Hondenvoer Lam - Rijst 20 kg bestellen
Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer 20 kg
€ 52,95
Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Lamb & Rice Cavom Hondenvoer
€ 52,99
20kg Compleet Lamb & Rice Cavom Hondenvoer bestellen
Cavom Compleet Lam & Rijst - Hondenvoer - 20 kg
€ 54,90
Cavom Compleet Lam & Rijst - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Lam & Rijst - Hondenvoer - 20 kg
€ 54,90
Cavom Compleet Lam & Rijst - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: