Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Diner 10 kg
Monday, 11 December 2023

Cavom Compleet Diner 10 kg

36,050 - 70,770
Bestel nu direct voor € 36,05

Cavom Compleet Diner hondenvoer is een warme, complete maaltijd voor volwassen honden. * Een smakelijke maaltijd * Natuurlijke en gebalanceerde voeding * Draagt bij aan een goede lichamelijke conditie van de hond (Brekz.nl)

Cavom Diner, de warme maaltijdCavom Diner is een volledige warme maaltijd voor je hond. In de geperste korrel zitten alle ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en eiwitten. Het is een uitgebalanceerde volledige voor jouw hond.Eenvoudig klaar te maken, je hoeft de hondenbrokken enkel aan te maken met warm water. Gegarandeerd smullen voor je hond. * Een 100% natuurlijk product * Licht verteerbaar * Volledig in balans* Voedzaam * Smakelijk (Plein.nl)

Cavom Compleet Diner - Hondenvoer - Granen Vlees 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een warme maaltijd voor jouw viervoeter Een licht verteerbare, warme maaltijd gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Diner van Cavom. Dit diner bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Diner is een compleet diner, een warme maaltijd die licht verteerbaar en zeer voedzaam is. Je kan het diner afwisselen met Cavom Compleet, Cavom Compleet Midi of Cavom Compleet Puppy/Junior. het diner bevat diverse graansoorten zoals maïs, tarwe en rijst. In de geperste korrel zitten alle benodigde ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en eiwitten. Ook heeft de voeding een uitstekende calciumfosforverhouding voor een uitgebalanceerde maaltijd. Je kan het diner eenvoudig klaarmaken: meng het aan met warm water, even roeren en de maaltijd is klaar voor gebruik. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevat het diner vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De producten van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. Het Diner moet worden bereid met warm water, zo komt er een heerlijke geur van de voeding af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Diner bevat 10 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990117
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet Diner hondenvoer 10 kg
€ 36,05
Cavom Compleet Hondenvoer Diner 10 kg
€ 38,95
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Diner - Hondenvoer - Granen Vlees 10 kg
€ 38,99
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Diner Hondenvoer - 10 kg
€ 47,00