Catsan Smart Pack Kattenbakvulling 8 liter

11,990 - 13,490
Bestel nu direct voor € 12,60

Catsan Kattenbakvulling Smart Pack Deze Smart Pack van Catsan maakt het leven van alle kattenbaasjes een stuk aangenamer. Je brengt de zak gemakkelijk in de kattenbak aan met de flexibele elastieken en verwijdert de zak net zo handig weer. De smart packs zijn gevuld met absorberende Hygiene Plus korrels, waardoor de packs maar liefst 7 tot 10 dagen mee gaan! De Smart Packs bestaan uit een combinatie van Hygiëne Plus korrels en een absorberende kernlaag. De korrels zijn gemaakt van mineraalkorrels van kwartszand en kalk die het vocht absorberen als een soort spons. Hierdoor wordt de vorming van nare geurtjes tegengegaan. Eigenschappen Verschonen van de kattenbak wordt een fluitje van een cent Effectief in het voorkomen van geurtjes Stofvrij Past door de flexibele elastieken op bijna elke kattenbak Gebruik De Smart Pack kan je gemakkelijk over de randen van vrijwel iedere kattenbak heen rollen en vastzetten met elastiek. Is het tijd om de kattenbak te verschonen? Je kan de pack zonder te knoeien in zijn geheel uit de kattenbak halen. Trek de randen naar elkaar toe, knoop het dicht en het kan zo bij het afval! Inhoud 8 liter (Medpets.nl)

Catsan Hygiene Plus Smart PackCatsan smartpack is de kant-en-klare verpakking voor in de kattenbak. Dankzij zijn unieke vormgeving kunt je deze kattenbakvulling heel gemakkelijk over de randen van de kattenbak rollen.Catsan hygine plus bestaat uit fijne mineraalkorrels vervaardigd uit kalk en kwartszand die het vocht absorberen als een spons. Deze unieke mineraalkorrels voorkomen de vorming van geurtjes effectiever dan standaard kattenbakvullingen. * 100% natuurlijk * Absorbeert voordat geur zich verspreidt * Stofvrij * 3x effectiever in het voorkomen van geuren dan standaard kattenbakvulling (Plein.nl)

Catsan Smart Pack - Kattenbakvulling - 8 l direct bestellen in onze webshop! Kattenbakvulling voor een hygiënische kattenbak Catsan Smartpack is de eerste kant-en-klare verpakking voor de kattenbak met de populaire absorberende Hygiene Plus korrels. Alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen katten zich bij je thuis pas echt goed in hun vel. Want katten hebben van nature een bijzonder goede reukzin, waardoor ze geuren, zowel aangenaam als onaangenaam, veel sterker waarnemen dan mensen. Kattenurine is op zich geurloos, maar bij blootstelling aan lucht wordt het afgebroken door bacteriën en zal de bekende ammoniakgeur ontstaan. Het is daarom belangrijk dat kattenbakvulling deze geur voorkomt. Het laatste wat je wil is dat je kat de kattenbak na een aantal plasjes gaat vermijden omdat hij niet lekker ruikt! De eerste geurloze kant-en-klare verpakking Daarom is er Catsan Smart Pack, de eerste kant-en-klare verpakking dat zorgt voor een aangenaam ruikende, droge én schone kattenbak die perfect aansluit op de strenge hygiënische eisen van je kat. Dankzij zijn unieke vormgeving kan je de Smart Pack heel gemakkelijk over de randen van vrijwel elke kattenbak rollen en met elastiek vastzetten. De Catsan Smart Pack bestaat uit een combinatie van Hygiene Plus korrels en een super absorberende kernlaag. Deze kernlaag absorbeert de urine, zet deze om in een gel en houdt deze vast voor een perfecte hygiëne. Hygiene Plus bestaat uit fijne poreuze mineraalkorrels van kwartszand en kalk die vocht absorberen als een spons. Deze unieke eigenschap voorkomen de vorming van geurtjes tot wel 3x effectiever dan standaard niet klontvormende kattenbakvullingen. Unieke eigenschappen * 3x effectiever in voorkomen van geuren * Absorbeert geurtjes voordat het verspreidt * Altijd een schone en droge kattenbak * Stofvrij Schoonmaken is verleden tijd Na 7 à 10 dagen (afhankelijk van gebruik) kan je de Smart Pack eenvoudig zonder knoeien in zijn geheel uit de kattenbak halen. Trek de randen naar elkaar toe, knoop het dicht en gooi de pack bij het afval. Catsan Smart Pack zorgt ervoor dat de kattenbak voor een langere tijd niet alleen schoner, maar ook droger blijft. Precies zoals jouw kat dat wil! Catsan, expert in kattenhygiëne Alle Catsan producten bieden optimale bescherming tegen geurtjes dankzij hoogwaardige bestanddelen en een unieke samenstelling, die voortdurend wetenschappelijk wordt getest. Catsan is beschikbaar in zowel klontvormende als niet-klontvormende kattenbakvulling. Catsan Smart Pack bevat 2 packs. . Alle Catsan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
4008429037849
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Catsan Kattenbakvulling Smart Pack - 8 L
€ 12,60
Thuiswinkel Waarborg
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling - 2 x 4 L
€ 14,98
Catsan Hygiene Plus Kattenbakvulling Smartpack 2 x 4 liter
€ 17,39
Thuiswinkel Waarborg
Catsan Smart Pack - Kattenbakvulling - 8 l
€ 18,93