Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 33 / 19 with Chicken 15 kg
zaterdag, 04 december 2021
Carocroc 33 / 19 with Chicken 15 kg

Carocroc 33 / 19 with Chicken 15 kg

52,75 - 62,40
Bestel nu direct voor € 52,75

Carocroc with Chicken kattenvoer is de juiste voeding voor uw volwassen kat. Het bevat een uitgebalanceerde mix van vitamines en mineralen en is zeer smakelijk. * Rijk aan gevogelte * Lichtverteerbaar * Bevat alle voedingselementen (Brekz.nl)

CaroCroc Kattenbrokken met Kip 33/19CaroCroc With Chicken is bereid met verse kip voor volwassen katten van alle rassen. Daar voelt je kat zich kiplekker door! * Bevat Verse Kip * Zeer smakelijk en licht verteerbaar * Bevat alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft. (Plein.nl)

Carocroc With Chicken - Kattenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete voeding voor de volwassen kat De CaroCroc With Chicken is een volledige voeding voor de volwassen kat. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze voeding op basis van verse kip. De 'With Chicken' staat voor het hoge aandeel gevogelte in deze voeding en is zeer smakelijk en licht verteerbaar. De brokken bevatten prebiotica wat bijdraagt ter ondersteuning van gezonde darmen van jouw huistijger. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw volwassen kat nodig heeft. Meer keus De CaroCroc With Chicken staat er niet alleen voor. Voor de echte fijnproevers heeft het CaroCroc assortiment ook smaken met verse vis of met verse lam. Het CaroCroc assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen met een leeftijd tot 8 jaar. Het brokje, een ster achtige vorm, heeft een diameter van 13mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc With Chicken is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469003022
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 33/19 with Chicken kattenvoer 15 kg
€ 52,75
Carocroc 33/19 with Chicken kattenvoer 15 kg bestellen
Carocroc Adult - Kip - Kattenvoer - 15 kg
€ 55,45
Carocroc Adult - Kip - Kattenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Adult - Kip - Kattenvoer - 15 kg
€ 55,45
Carocroc Adult - Kip - Kattenvoer - 15 kg bestellen
CaroCroc Kat 33/19 Kip Kattenvoer 15 kg
€ 59,28
CaroCroc Kat 33/19 Kip Kattenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc With Chicken - Kattenvoer - 15 kg
€ 62,40
Carocroc With Chicken - Kattenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: