Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 33 / 19 Kitten 2 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Carocroc 33 / 19 Kitten 2 kg

Carocroc 33 / 19 Kitten 2 kg

12,50 - 16,46
Bestel nu direct voor € 16,46

Carocroc 33/19 Kitten kattenvoer is geschikt voor kittens die hun eerste levensjaar doormaken. * Optimale energievoorziening * Lichtverteerbare koolhydraten * Ook voor drachtige en zogende katten (Brekz.nl)

Carocroc Kitten - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een goed begin is van groot belang Vanaf de geboorte van een kitten is deze volop in ontwikkeling. De keuze voor een juiste voeding is in deze fase van groot belang. Door de optimale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren draagt de CaroCroc Kitten voeding bij aan een gezonde huid- en vachtconditie. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling voor je kitten en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven. CaroCroc Kitten is een geschikte keus! Wanneer je kiest voor de CaroCroc Kitten dan weet je zeker dat het gewoon goed zit. Door de uitgebalanceerde samenstelling van het kitten voer kan je kitten zich optimaal ontwikkelen en legt hierdoor een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven. De CaroCroc-filosofie is ook wel het voeren naar energiebehoefte. En door het unieke eiwit-vetgehalte in deze voeding krijgt jouw kitten de juiste hoeveelheid energie binnen. De brokken bevatten 33% eiwit en 19% vet, dit percentage ligt hoger dan bij een gemiddelde volwassen kattenvoeding. Hierdoor krijgt jouw kitten precies genoeg energie om zich volop te kunnen ontwikkelen! Deze voeding is geschikt voor kittens van alle rassen en kan gevoerd worden tot een leeftijd van 1 jaar. Het brokje heeft een diameter van 7mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Kitten is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

CaroCroc Kitten met Kip 33/19CaroCroc Kitten zorgt voor een gezonde start van kittens. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven. * Compleet voer voor kittens van alle rassen * ptimale verhouding omega-3- en -6 vetzuren * Kan gegeven worden tot 12 maanden, daarna kan er overgestapt worden op volwassen voer * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002995
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Kitten - Kip - Kattenvoer - 2 kg
€ 16,46
Carocroc Kitten - Kip - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Kitten - Kip - Kattenvoer - 2 kg
€ 16,46
Carocroc Kitten - Kip - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Carocroc 33/19 Kitten kattenvoer 2 kg
€ 17,44
Carocroc 33/19 Kitten kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Kitten - Kattenvoer - 2 kg
€ 17,49
Carocroc Kitten - Kattenvoer - 2 kg bestellen
CaroCroc Kitten 33/19 Kattenvoer 2 kg
€ 18,63
CaroCroc Kitten 33/19 Kattenvoer 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: